12) Τα Coffee Berry χορηγός στη δράση «Ζω τη ζωή, μ’ ένα τραγούδι!» για την αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη στους νέους

Με μεγάλη χαρά, αλλά και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τα Coffee Berry γίνονται χορηγός στη δράση για την καμπάνια «Ζω τη ζωή, μ’ ένα τραγούδι!», η οποία είναι αφιερωμένη στην έρευνα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.
Συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική τους δράση και έχοντας στο επίκεντρο την υγεία των νέων ανθρώπων, τα Coffee Berry στηρίζουν έμπρακτα τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) και της Panik Records, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης. H δράση αυτή έχει ως στόχο τη συγκέντρωση πόρων για την επιχορήγηση ερευνητικού προγράμματος με αντικείμενο τον Σακχαρώδη Διαβήτη
στα παιδιά και στους εφήβους. Αξίζει να σημειωθεί πως στη χώρα μας ο αριθμός των παιδιών που διαγιγνώσκονται με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 αυξάνεται διαρκώς, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 150 ετησίως ενώ ο αντίστοιχος αριθμός παιδιών και εφήβων παγκοσμίως υπερβαίνει το 1,1 εκατομμύριο. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, η ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου και ο στιχουργός Θάνος Παπανικολάου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αφιλοκερδώς το τραγούδι «Ζω τη ζωή», ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό για τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου ερευνητικού προγράμματος. Το «Ζω τη ζωή» κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Say Yes… and Get Impressed!

Το σπίτι… αεροπλάνο!

Πώς θα σας φαινόταν να μένατε σε ένα σπίτι που παραπέμπει σε αεροπλάνο; Ο Σαίντ Τζαμάλ έφτιαξε αυτό το πρωτότυπο σπίτι για τη σύζυγό του, η οποία λατρεύει τα ταξίδια! Με αυτόν τον τρόπο θα κυριαρχούσε η αίσθηση του ταξιδιού πάντα! Το σπίτι- αεροπλάνο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Abuja. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1999 και χρειάστηκαν 20 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Μεταξύ άλλων έχει τζαμί, πισίνα και ξενώνα. Αποτελεί πλέον τουριστικό αξιοθέατο!