14) Η νέα σειρά “The Big Leap” κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life

Μια σύγχρονη ιστορία για δεύτερες ευκαιρίες, για το πώς να κυνηγάμε τα όνειρά μας αλλά και πώς να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν, έρχεται στο FOX Life! Από τη δημιουργό Liz Heldens, τον σκηνοθέτη Jason Winer και την παραγωγό Sue Naegle, η νέα σειρά «The Big Leap», που περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους συμμετέχοντας σε ένα χορευτικό ριάλιτι, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life! Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.00. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.
Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jevM0WVQho0

 

2 8εμα

Ο «Μανδραγόρας» του Μακιαβέλι στη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, το πολύσημο και ελάχιστα παιγμένο στην Ελλάδα θεατρικό «Μανδραγόρας» του Νικολό Μακιαβέλι, συνεχίζεται και τη νέα χρονιά στο Θέατρο Αθηναΐς, σε παραγωγή Olympia Culture. Το μανιφέστο του Νικολό Μακιαβέλι που καυτηριάζει την κοινωνική, πολιτική και θρησκευτική υποκρισία είναι πάντα επίκαιρο, ριζοσπαστικό και καθηλωτικό και παρουσιάζεται σε μία καινοτόμα σκηνική εκδοχή υπό τη σκηνοθεσία της Ρέινα Σ. Εσκενάζυ. Ο Μανδραγόρας θα παίζεται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00.

Σκηνοθεσία-Απόδοση κειμένου: Ρέινα Σ.Εσκενάζυ
Σκηνικά -κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Πρωτότυπη μουσική: Τάσος Καρακατσάνης

Με τους: Άρη Λεμπεσόπουλο, Γιώργο Ψυχογιό, Νικορέστη Χανιωτάκη, Λουκία Πιστιόλα, Φιόνα Γεωργιάδη, Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, Ευάγγελο Σαμιώτη.