4) Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διέθεσε 100 κιλά τρόφιμα στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και οι άνθρωποί του συνέλεξαν κατά τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων 100 κιλά τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο “Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας”, γνωστό και ως “Φιλική Φωλιά”, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της ανάγκης που είχε δημιουργηθεί.
Tο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας είναι ένα Ανοιχτό Κέντρο Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας. Ιδρύθηκε το 1964 από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ελευσίνας και καθηγητή θεολόγο Γεώργιο Πυρουνάκη και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εθελοντική προσφορά. Παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες με προβλήματα προσαρμογής και ένταξης στο κοινωνικό περιβάλλον από την Ελλάδα καθώς και από άλλες χώρες. Μέχρι σήμερα, πέρα από τις δραστηριότητες που οργανώνει, προσφέρει περίπου 140 γεύματα ημερησίως στις οικογένειες αυτές.
Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας συμμετέχει δυναμικά στις εξελίξεις της κοινωνίας που επηρεάζουν σημαντικά τη χώρα μας, πραγματοποιώντας πολλά και οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στα παιδιά και στις οικογένειες τους. Η διαχείριση και η υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων εκπληρώνεται με επιτυχία από τους ειδικούς επιστήμονες του Κέντρου Αγάπης καθώς και από τους 80 περίπου εθελοντές.
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη δεσμεύεται να συνεχίσει να συνδράμει στη βελτίωση της καθημερινότητας ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη μέσα από στοχευμένες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα για το “Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας” δείτε εδώ. www.kentroagapis.gr

 

2 8εμα

aggelakis logo_RGB

H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Εύβοια

Η Αγγελάκης ΑΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι Χαλκίδας, στην Εύβοια, κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών.
Η εταιρία προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση προϊόντα Αγγελάκης εξασφαλίζοντας το αγαπημένο κοτόπουλο στην καθημερινή διατροφή των παιδιών και των οικογενειών τους. Τα τελευταία 3 χρόνια, η Αγγελάκης ΑΕ προσφέρει, επίσης, χριστουγεννιάτικα δώρα και είδη ένδυσης και υπόδησης στα παιδιά του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας.
Φέτος, με αυξημένα μέτρα προστασίας, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους υπευθύνους από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μια γεμάτη χαμόγελα και αγάπη, γιορτή. Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Αγγελάκης, μοίρασε στα παιδιά τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη και απόλαυσε μαζί τους γευστικές πανέ κοτολιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά και συνεχίζει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των παιδιών με κάθε τρόπο.