3) expert no 12.

To μέλλον της εργασίας στην Ελλάδα είναι… εξ αποστάσεως

Μπορεί η τηλεργασία να αυξήθηκε κατά την πανδημία, ωστόσο οι πραγματικές της δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες και συμβαδίζουν με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήδη πολλές επιχειρήσεις αξιολογούν τις δυνατότητες μετάβασης σε ένα υβριδικό μοντέλο που θα συνδυάζει την τηλεργασία με τη φυσική παρουσία των εργαζομένων.

Teleworkability: Ο νέος όρος που ήρθε για να μείνει

Με τον όρο “teleworkability” εννοούμε την τεχνική δυνατότητα άσκησης των εργασιακών καθηκόντων από απόσταση που για κάθε επάγγελμα υπολογίζεται με βάση δύο δείκτες: τον δείκτη τεχνικής δυνατότητας τηλεργασίας και τον δείκτη κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Η πρόσβαση σε τεχνολογίες και ο εκσυγχρονισμός των αντικειμένων εργασίας είναι οι παράγοντες που στο άμεσο μέλλον μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό των εργαζομένων στην Ελλάδα που θα έχουν τη  δυνατότητα να εργαστούν από απόσταση.

 

Did you know?

Το ποσοστό τηλεργασίας το έτος 2020 ήταν στην Ελλάδα 7%, ενώ ο ευρωπαϊκός μέσος όρος 12%. Στη χώρα μας από το σύνολο των 3.911.031 απασχολούμενων προκύπτει ότι ποσοστό 18,8% (734.667 απασχολούμενοι) απασχολείται σε επαγγέλματα με πλήρη δυνατότητα τηλεργασίας, όπως για παράδειγμα υπάλληλοι γραφείου, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα κ.α.

 

Ρίξτε μια ματιά…

To TV Monitor LG 24TN510S-WZ 23.6″ έχει οθόνη HD, ευρεία γωνία θέασης, ενσωματωμένο Wi-Fi και 2 στερεοφωνικά ηχεία 5 W.

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-24tn510s-wz/

 

Το TV Monitor LG 28TN515V-WZ 27.5″ με οθόνη HD, διαθέτει ευρεία γωνία θέασης, 2 στερεοφωνικά ηχεία 5 W, λειτουργία Cinema και λειτουργία παιχνιδιού.

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-28tn515v-wz-27-5-tv-monitor-white/

 

Το LG 28TN515S-PZ 28″ Smart Tv Monitor Black μια Smart TV είναι ιδανικό για ειδήσεις, εκπομπές και σειρές αλλά έχει και μία οθόνη για gaming, σερφάρισμα και social media.

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-28tn515s-pz-28-smart-tv-monitor-black/

 

Προτιμάς desktop;

Ο Business Υπολογιστής με επεξεργαστή Intel i3-10100, έχει 8GB μνήμη RAM, SSD 240GB και Δώρο ενσύρματο πληκτρολόγιο, ποντίκι, headset & Webcam.

https://www.expert-hellas.gr/shop/atpc-pc-business-i3/