15)«Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» – Ο νέος κύκλος αποκλειστικά στο National Geographic

Mε τη μοναδική πρόσβαση και διεισδυτική ματιά του National Geographic, η βραβευμένη με Peabody και DuPont δημοσιογράφος Mariana van Zeller εισχωρεί ακόμα πιο βαθιά στις πιο επικίνδυνες, παράνομες αγορές του πλανήτη, στην προσπάθειά της να κατανοήσει τις εσωτερικές λειτουργίες της παγκόσμιας παραοικονομίας, με αξία τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο νέος κύκλος της υποψήφιας για Emmy ® σειράς «Διακίνηση με τη Mariana van Zeller» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 21.50 στο National Geographic. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.50. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Δείτε το trailer https://www.youtube.com/watch?v=qcpxuETQluM
«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η υλοποίηση των γυρισμάτων ήταν μία μεγάλη πρόκληση, όμως η ραγδαία αύξηση των μαύρων αγορών τον τελευταίο χρόνο, έκανε τη σειρά πιο επίκαιρη από ποτέ» αναφέρει η Mariana van Zeller. «Στο δεύτερο κύκλο καταφέραμε να εισχωρήσουμε ακόμα πιο βαθιά και να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε δίκτυα του υπόκοσμου παγκοσμίως». Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί και για 3ο κύκλο, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

 

2 8εμα

Λέσχη Ανάγνωσης για τον Κώστα Ταχτσή

Ξεκινάει ο νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, την οποία θα συντονίζει ο Δημήτρης Παπα νικολάου, Καθηγητής Νεοελληνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και θα έχει θέμα το έργο του Κώστα Ταχτσή. Γνωρίστε τα πιο γνωστά βιβλία ενός από τους πιο επιδραστικούς πεζογράφους και ποιητές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Στις τέσσερις προγραμματισμένες συναντήσεις θα συζητηθούν οι παρακάτω τίτλοι:

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ

Τετάρτη 4 Μαΐου ΤΑ ΡΕΣΤΑ

Τετάρτη 8 Ιουνίου ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Microsoft Τeams και ώρα 19:30-21:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαραίτητη η δέσμευση θέσης εδώ.