10)Martini: Λανσάρει τις ιδανικές non-alcoholic επιλογές για την ώρα του aperitivo

Το Martini έρχεται με μία νέα Non-Alcoholic πρόταση, λανσάροντας τα Martini Vibrante & Martini Floreale, που υπόσχονται να προσφέρουν γευστικές εναλλακτικές επιλογές! Τα δύο νέα προϊόντα είναι Premium χωρίς αλκοόλ, ιδανικά για εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε ένα εκλεπτυσμένο και δροσιστικό Αperitivo.
Ακολουθώντας την τάση της εποχής, όπου οι καταναλωτές αναζητούν επιλογές μετριάζοντας το αλκοόλ και μεγιστοποιώντας την απόλαυση της στιγμής, η σειρά Martini Non-Alcoholic Aperitivo, απαντά και προτείνει με ένα μη αλκοολούχο ποτό με πλούσια γεύση χωρίς συμβιβασμούς και αποτελεί τον δρόμο για να ανοίξει την όρεξη για το κυρίως γεύμα!
Με βάση την απαράμιλλη ποιότητα του Martini και συνδυάζοντας πάνω από 150 χρόνια παραδοσιακής τεχνογνωσίας με μια μοντέρνα οπτική, τα δύο νέα Non- Alcoholic προϊόντα έρχονται να αλλάξουν και να εμπλουτίσουν τις επιλογές μας. Το γεμάτο ένταση εσπεριδοειδών Martini Vibrante και το έντονα ανθικό Martini Floreale, ζωντανεύουν και διεγείρουν τις αισθήσεις με την πολυπλοκότητα των συστατικών τους.

 

Say Yes and Get Impessed!

Το νησί… δελφίνι!

Στην Ιταλία υπάρχει ένα νησάκι που έχει σχήμα δελφινιού. Βρίσκεται κοντά στην ακτή του Αμάλφι στη νότια Ιταλία, ανάμεσα στο νησί Κάπρι και το χωριό Ποζιτάνο. Το νησί ονομάζεται Σειρήνα καθώς πήρε το όνομά του από τις μαγευτικές Σειρήνες της ελληνικής μυθολογίας που επισκέφτηκαν το νησί και δελέασαν τον Οδυσσέα, χρησιμοποιώντας τις σαγηνευτικές τους φωνές, όταν ταξίδευε. To νησάκι το είχε αγοράσει ο Νουρέγιεφ το 1988 και ήθελε να φτιάξει εκεί μια σχολή μπαλέτου. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε, αφού πέθανε από AIDS πέντε χρόνια μετά την αγορά.