3) expert #14.

Πάμε μια βόλτα στην αγορά για να δούμε οικιακές συσκευές που σέβονται το πορτοφόλι μας και το περιβάλλον!

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/samsung-rb34t671dsa-ef-psygeiokatapsyktis/

Ο Samsung RB34T671DSA/EF ψυγειοκαταψύκτης Inox με τεχνολογία All Around Cooling βελτιστοποιεί την απόδοση του κύκλου ψύξης με αποτέλεσμα τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σε κάθε ράφι και συρτάρι.

 

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/samsung-rl435efbas8-ef/

Ο Samsung RL435EFBAS8/EF είναι ψυγειοκαταψύκτης με τεχνολογία Νo Frost για να μη συσσωρεύεται πάγος στα τοιχώματα του ψυγείου κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε απόψυξη πάνω από μια φορά τον χρόνο.

 

 

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-gbb566pzhmn/

Ο LG GBB566PZHMN είναι ψυγειοκαταψύκτης με τεχνολογία Total No Frost και σύστημα πολλαπλής ροής αέρα (Multi Air Flow), εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή ψυχρού αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμά σου φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/ncrf390-ix-ne-psyg-ktis-195/

Ο Davoline NCRF 390 IX NE είναι ψυγειοκαταψύκτης Inox συνολικής χωρητικότητας 347 λίτρων, ενεργειακής κλάσης E και με κατάψυξη 4 αστέρων.

 

 

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-gbp32dslzn-psygeiokatapsyktis-dark-graphite/

O LG GBP32DSLZN ψυγειοκαταψύκτης Dark Graphite είναι συνολικής μικτής χωρητικότητας 419lt, ενεργειακής κλάσης E, με LINEARCooling για φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα και DoorCooling+ για πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, παντού.

 

 

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/samsung-rb38t600esa-ef-psygeiokatapsyktis/

Ο Samsung RB38T600ESA/EF είναι ψυγειοκαταψύκτης Inox με συστήματα All Around Cooling και Humidity Fresh, που εξασφαλίζουν την σωστή θερμοκρασία και υγρασία για την απόλυτη φρεσκάδα των προϊόντων σας.