5) expert #14.

Did you know?

Η μείωση κατανάλωσης ενέργειας έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση απορριμμάτων και επομένως τη συρρίκνωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Αν η πηγή ενέργειας που χρησιμοποιούμε είναι τα ορυκτά καύσιμα, τότε μειώνοντας την κατανάλωση μειώνονται και οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

 

Ρίξτε μια ματιά…

Ενεργειακή Κλάση A+++ και στην ψύξη και στην θέρμανση

https://www.expert-hellas.gr/shop/tcl-miracle-09chsave-klimatistiko-9000btu/

Το κλιματιστικό TCL MIRACLE-09CHSA/VE 9000BTU διαθέτει φίλτρο ιονισμού και ενεργού άνθρακα, 4D Air flow – κίνηση στις περσίδες και εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/mitsubishi-heavy-srksrc-25-zs-w-klimatistiko/

Το Mitsubishi SRK/SRC-25 ZS-W είναι ένα κλιματιστικό που αναπτύχθηκε από Ιάπωνες εμπειρογνώμονες χρησιμοποιώντας τις πιο κορυφαίες τεχνολογίες οικονομίας, ισχύος και άνεσης χρήστη.

 

Η σειρά κλιματιστικών Comfort δημιουργεί τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία με παράλληλη εξαιρετική ποιότητα αέρα, προσφέροντας μέγιστη προστασία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Με την Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και του Ιονιστή, τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια απομακρύνονται, προστατεύοντάς σας και χαρίζοντας υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η Αποστείρωση 56°C διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του αέρα, προσφέροντας δυνατότητα καθαρισμού του εσωτερικού του κλιματιστικού στους 56°C. Ο Αισθητήρας Κίνησης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη μονάδα ώστε ο αέρας να αποφεύγει ή να κινείται προς το μέρος που εντοπίζεται κίνηση με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η εφαρμογή Inventor Control σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού με πολλές επιλογές και δυνατότητες ρυθμίσεων από όπου κι αν βρίσκεστε από το smartphone ή το tablet.

 

χωρίς link στο site μας