7).Δυναμικό λανσάρισμα της OKF στην Ελλάδα

H OKF είναι μία εταιρεία κολοσσός στον τομέα του Premium Health Beverage, με εξαγωγική δύναμη σε περισσότερες από 180 χώρες. Τα προϊόντα της είναι πασίγνωστα, καθώς είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως σε πωλήσεις χυμού αλόης.
Στην Ελλάδα κάνει δυναμική είσοδο και συστήνεται στο κοινό με μία εξαιρετική τηλεοπτική διαφήμιση η οποία βασίστηκε στην ακαταμάχητη αίσθηση φρεσκάδας που πηγάζει από τις 4 διαφορετικές γεύσεις φρούτων (μία γεύση για κάθε συσκευασία – φράουλα, λεμόνι, καρπούζι, πεπόνι) που βρίσκονται μέσα στο διάφανο αναψυκτικό sparkling, το μόνο σε διάφανη συσκευασία στην κατηγορία του.

Επίσης η σειρά smoothies (ανάμεικτοι χυμοί) σε 5 διαφορετικές γεύσεις τονίζει την ποικιλία των προϊόντων της OKF, την ποιότητα και φυσικά τα φρέσκα φρούτα που περιέχονται μέσα, τα οποία πρωταγωνιστούν ξανά στη διαφήμιση και υπενθυμίζουν πως η OKF δεν είναι τυχαία μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως στο συγκεκριμένο κλάδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα προϊόντα βοηθάνε στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, καθώς περιέχουν γαλακτοβάκιλους.

 

 

 

info
Επίσημος αντιπρόσωπος της OKF στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι οι Aφοί Καραμανλή Α.Ε.

www.okf-gr.com