8). Το Λισβόρι της Λέσβου ήδη μοσχοβολά γλυκάνισο

Ο γλυκάνισος αποτελεί χαρακτηριστικό μυρωδικό της ελληνικής γης καθώς και βασικό συστατικό για το παραδοσιακό μας απόσταγμα, το Ούζο. Το πλούσιο άρωμά του σφραγίζεται από τη διαδικασία της σποράς έως και την αποθήκευση του καρπού και η φετινή σπορά για το γλυκόπιοτο Ούζο Πλωμαρίου υπόσχεται υψηλής ποιότητας και αρωματικό απόσταγμα! Η καλλιέργεια και φροντίδα του αρωματικού δώρου της ελληνικής γης είναι ύψιστης σημασίας για την ποτοποιία. Για τη σπορά του γλυκάνισου, το καταρτισμένο προσωπικό παρακολουθεί τον καιρό από την αρχή του έτους και ξεκινά τη σπορά την περίοδο όπου το χώμα είναι πιο εύφορο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Η σπορά πραγματοποιείται στα κτήματα της αποσταγματοποιίας στο Λισβόρι της Λέσβου. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας δεν είναι τυχαία καθώς, χάρη στο μικροκλίμα της περιοχής, θεωρείται ότι εκεί φύεται ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο! Ο γλυκάνισος αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της μυστικής συνταγής του Ούζου Πλωμαρίου που μετρά σχεδόν 130 χρόνια.

2 8ema

λεζάντα

Το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2022 για το Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι παρέδωσε ο κ. Άγγελος Τσαβδάρης, Πρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας, στην κα Ειρήνη Χαλκιά, Marketing Manager της Αγγελάκης ΑΕ.

Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη της Αγγελάκης ΑΕ στα καλύτερα λανσαρίσματα για το 2021-2022

Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση από την Αγγελάκης ΑΕ, το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022, στο πλαίσιο του 22 ου Συνεδρίου Marketing &Πωλήσεων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ. Το Μπιφτέκι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®, χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες, ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®. Μέσα σε λίγους μήνες κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021 – με χρυσό βραβείο στην κατηγορία τροφίμων «Free From or Low» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Γευμάτων.