11).Επιτυχής συνεργασία Λουξ και ΕΨΑ κάτω από την «ομπρέλα» της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη Foodexpo 2022

λεζάντα: Ο Μιχάλης Τσαούτος, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Ιδιοκτήτης της ΕΨΑ και ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Αντιπρόεδρος της Λουξ

Μια συνέργεια κάτω από την «ομπρέλα» της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ήταν η παρουσία των εταιριών ΕΨΑ και Λουξ στο κοινό περίπτερο της Κοινότητας στο πλαίσιο της Foodexpo 2022 που δημιούργησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Ειδικότερα, οι δυο εταιρίες παραγωγής αναψυκτικών και χυμών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν συναγωνιστές ως μέρος της «Ελλάδας που παράγει και συνεργάζεται». Οι Λουξ και ΕΨΑ παρότι δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο, συνεργάζονται εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Αποδεικνύουν καθημερινά ότι βρίσκει πρακτική εφαρμογή το μότο που αντιπροσωπεύει την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, «Ισχύς εν τη ενώσει», θέτοντας ως προτεραιότητα το «Εμείς» έναντι του «Εγώ» και αποτελώντας πρότυπο υγειούς επιχειρηματικότητας. Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ οι εταιρίες-Μέλη ενώνουν δυνάμεις και αποτινάσσουν την αναχρονιστική τακτική του υπερ-εγώ. Με αυτό τον τρόπο θέτουν νέες βάσεις για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

2 Δελτιο

Η εορταστική προσφορά “Vegan Easter” της l’artigiano

Με το Πάσχα να πλησιάζει και εν όψη νηστείας η l’artigiano φέρνει μία μοναδική εορταστική προσφορά και δίνει απολαυστική γεύση στη νηστεία με έκπτωση 20% σε ολόκληρο το vegan μενού της. Η “Vegan Easter” προσφορά -20%, αφορά όλες τις λαχταριστές vegan προτάσεις του μενού της l’artigiano σε συνεργασία με την Garden Gourmet και είναι διαθέσιμη μέχρι την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου για κάθε παραγγελία μέσω site και App. Από την Pizza Burger Vegan, τα Rigatoni Sausage Vegan και τη Ciabatta Φαλάφελ Παντζαριού, μέχρι το Vegan Nuggets Meal, το κοινό μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία vegan επιλογών, τη νηστίσιμη γεύση που του ταιριάζει. Φυσικά, η “Vegan Easter” προσφορά δεν απευθύνεται μόνο στο vegan κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν νόστιμες επιλογές, ακόμα και την περίοδο της νηστείας. Η l’artigiano με φροντίδα για τους πελάτες της, στηρίζει όλες τις διατροφικές επιλογές τους και δίνει νέα γεύση ακόμα και στη νηστεία μέσα από το ολοκληρωμένο vegan μενού της.