Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, όλοι φιλοδοξούμε να έχουμε μια καλή ζωή. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να λέει: «Μου αρέσει να είμαι μίζερος!» Δεν συμβαίνει. Και αν συμβεί, κάτι δεν πάει προφανώς καλά. Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να κάνουμε focus στο πώς θα ζούμε ακόμα καλύτερα.

Έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πάντα στη ζωή σου. Εάν αυτή τη στιγμή η ζωή που ζεις δε σε καλύπτει, δε σου αρέσει και τη θεωρείς μίζερη μάλλον πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις και για να το κάνεις αυτό πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.

Όλα είναι θέμα αντίληψης. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή καθορίζει τις πράξεις σου. Και η ζωή μας είναι μια περίληψη των πράξεών μας.

Έτσι, αν θέλεις να αλλάξεις τις πράξεις σου και φυσικά τη ζωή σου, απλά άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου. Προφανώς και ακολουθεί Sparkling Room και θα σου δώσω tips που με βοήθησαν να το κάνω αυτό. Ελπίζω να βοηθήσουν και σένα όσο βοήθησαν κι εμένα.

Tip of the Day: Αν το δεις με ειλικρίνεια, το να ζεις μια καλή ζωή είναι απλό. Αλλά όπως πολλά απλά πράγματα, είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι λένε: «Πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις». Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. «Ευχαριστώ για το αυτονόητο, ιδιοφυΐα. Πώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;». Όλα είναι πιο εύκολο να ειπωθούν παρά να γίνουν. Επομένως, μην το διαβάσετε ή απλά το πείτε μόνο. Κάντε το!

Λένε πως ποτέ δεν πρέπει να βάζεις το κλειδί της ευτυχίας σου, στην τσέπη κάποιου άλλου. Εσύ κρατάς το κλειδί για την ευτυχία σου και μόνο εσύ μπορείς να ανοίξεις την πόρτα για ένα πιο ευτυχισμένο και όχι μίζερο μέλλον.