Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησης όλων των διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 14001, αποτελεί το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο σχετικά με την Περιβαλλοντική Διαχείριση. Με το πρότυπο ISO 14001, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δεσμεύεται για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τη λειτουργία των υπηρεσιών του, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη συνεχή προστασία του περιβάλλοντος. Η Διευθύντρια Βελτίωσης Ποιότητας του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κα Μαρία Γερμενή, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας
πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης ποιότητας και το 1999 έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001. Παρέχουμε τα απαραίτητα μέσα και πόρους και συμμετέχουμε ενεργά στην εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, διασφαλίζοντας τη συνεχή βελτίωση του οργανισμού μας. Και βέβαια, αναπόσπαστο μέρος της ολοκληρωμένης διαχείρισης είναι ο σεβασμός στο Περιβάλλον». Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Γιώργος Ευ. Σπανός, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εμπιστευόμαστε φορείς όπως η TÜV AUSTRIA Hellas για την πιστοποίησή μας και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της για την εξαιρετική και διαχρονική συνεργασία. Σεβόμαστε το Περιβάλλον και γινόμαστε όλοι μέρος της προσπάθειας για ένα πιο πράσινο μέλλον στον τομέα των υπηρεσιών υγείας. Η συνολική βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών και της περιβαλλοντικής επίδοσης είναι για τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ύψιστη υποχρέωση προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, την υγεία τους».
Say Yes and Get Impressed!
Yπάρχουν ψάρια που ξέρουν αριθμητική!
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βόννης εξέτασαν δύο είδη ψαριών του γλυκού νερού: το ψάρι Pseudotropheus zebra που ζει στη Λίμνη Μαλάουι της Αφρικής και το ποταμίσιο σαλάχι Potamotrygon motoro από τη λεκάνη του Αμαζονίου. Και τα δύο είδη διέπρεψαν σε πείραμα με απλές αριθμητικές πράξεις. Είναι ικανά να αφαιρούν και να προσθέτουν το «1» σε αριθμούς μέχρι το πέντε, αναφέρουν οι ζωολόγοι στο Scientific Reports των εκδόσεων Nature.