Νέα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d με ακαταμάχητη γεύση και κρεμώδη υφή

Η ΔΩΔΩΝΗ δημιούργησε τα Plant’d, τα νέα φυτικά επιδόρπια που ξεχωρίζουν για την πλούσια, ακαταμάχητη γεύση και την κρεμώδη υφή τους και κυκλοφορούν σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Βρώμη, Βρώμη Βανίλια και Βρώμη με Μήλο και Κανέλα. Η νέα σειρά φυτικών επιδορπίων της ΔΩΔΩΝΗ χαρακτηρίζεται από μία συσκευασία, με μοντέρνα εμφάνιση, με κυρίαρχα χρώματα το μπεζ και το πράσινο, φιλοξενώντας διαφορετικές λεπτομέρειες για την κάθε γεύση.
Κατάλληλα για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση την βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού. Δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά. Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με την ΔΩΔΩΝΗ να αποτελεί την μοναδική γαλακτοβιομηχανία στην χώρα μας που έχει την συγκεκριμένη πιστοποίηση στην συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.
Αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, τα φυτικά επιδόρπια Plant’d είναι ήδη διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε μονά κύπελλα, 150g το καθένα.

 

2 δελτίο κατηγορία Good news

Το efood, για 2η συνεχή χρονιά, προσφέρει Πασχαλινά γεύματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Το efood ενώνει, για μία ακόμα φορά, τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», συγκεντρώνοντας Πασχαλινά γεύματα που προορίζονται για το γιορτινό τραπέζι των παιδιών που
βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό σε όλη την Ελλάδα, πάντα με την πολύτιμη συμβολή των χρηστών του. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered του efood, δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να συμβάλλουν ενεργά και ουσιαστικά στην εορταστική δράση, μέσω των παραγγελιών τους. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να δωρίσει 1€ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στην πλατφόρμα του efood, συνεισφέροντας στη συγκέντρωση πασχαλινών γευμάτων που θα δοθούν σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, σε όλη τη χώρα. Mπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στην επόμενη παραγγελία μέχρι και την Κυριακή 24 Απριλίου 2022.