Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μέρες μας, σωστά; Σωστά! Οι καλές μέρες είναι βάλσαμο στην ψυχή μας και δε χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο, μην το ματιάσουμε κιόλας! Οι κακές, οι αρνητικές, οι δύσκολες μέρες είναι ένα αγκαθάκι το οποίο αναλόγως τη βαρύτητα που θα δώσουμε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι απλό, είχαμε μία κακή μέρα και πέρασε, αύριο όλα θα είναι καλύτερα ή κάτι πιο σοβαρό που θα μας στοιχειώνει για περισσότερο καιρό. Γνωρίζεις πως και εσύ συναναστρέφεσαι με τον buzzkiller, ο οποίος κατά μεγάλο ποσοστό ευθύνεται για τα αρνητικά συναισθήματα σου;

Tip of the Day: Αναγνώρισες τον buzzkiller ή αλλιώς τον απατεώνα που σε κάνει να αμφισβητείς τις δυνάμεις σου; Φυσικά και τον ξέρεις! Είσαι εσύ! Η δική σου φωνή, η φωνή της συνείδησής σου είναι ο “απατεώνας” που σε δοκιμάζει απαξιώνοντάς σε και κάνοντάς σε να υποτιμάς τις δυνάμεις σου και τις ικανότητες που πραγματικά έχεις. Είναι η δική σου φωνή, η φωνή της αμφιβολίας. Η λύση είναι μία, αφού εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας, τότε εμείς είμαστε και αυτοί που μπορούμε να δώσουμε τη λύση.

Όλο το μυστικό είναι να γίνεις όσο το δυνατόν πιο συνειδητός. Να κάνεις τα πάντα με επίγνωση. Σκέψου το…

Εάν στην παραπάνω φράση είπες “Ναι, αλλά…” τότε συνειδητοποίησε ότι εσύ δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζει με επίγνωση γιατί του λες διαρκώς πόσο δύσκολο είναι να το κάνει.

Γίνε κύριος του εαυτού σου. Κάνε ό,τι κάνεις, αλλά με επίγνωση.

Μην ξεχνάς, όπως είπε και ο Paulo Coelho, είσαι αυτό που πιστεύεις εσύ ότι είσαι.