Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

1 χρόνος μαζί και μου φαίνεται απίστευτο!!!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν γιατί το Say Yes …to the Press, είστε εσείς! Όλοι εμείς λοιπόν η ομάδα SayYessers σας ευχαριστούμε τόοοοοσο μα τόοοοοσο πολύ για αυτή την υπέροχη χρονιά και ανυπομονούμε για τις επόμενες!

Δε θα μπορούσα στο σημερινό editorial να μη βάλω το πρώτο μου άρθρο τότε, 11 Μαΐου του 2021,

“Good morning SayYessers!!!!

Αν με ρωτούσε κάποιος πως νιώθω αυτή τη στιγμή θα του έλεγα ότι είμαι πάνω σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, έχω ανέβει αργά και βασανιστικά στο πιο ψηλό σημείο και ετοιμάζομαι για τη μεγάλη βουτιά…

Aυτή τη βουτιά που κλείνεις τα μάτια, νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ουρλιάξει από την αδρεναλίνη, την αγωνία, το φόβο, τη χαρά, την ένταση και όλα τα δυνατά συναισθήματα που σε κατακλύζουν.

Τι μπορεί να πάει λάθος, όταν τα συναισθήματα σου είναι τόσο έντονα και αληθινά; Τίποτα θα πω εγώ… αλλά και αν πάει τουλάχιστον δοκίμασα! Σας περιμένω να απολαύσουμε αυτήν τη βόλτα μαζί και τρέχω να ανέβω στο τρενάκι μου!”

Tip of the Day: Το πιο απλό, κοινό όμως πολύ σημαντικό tip για τη δική μου διαδρομή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είναι αυτό που αγαπάς να μην το διαπραγματεύεσαι… Μία συμβουλή, χιλιάδες συναισθήματα! Και να θυμάσαι να προσπαθείς πάντα για την κορυφή, όμως να προσπαθείς να ανεβαίνεις ψηλά για να δεις τον κόσμο και όχι για να σε βλέπει ο κόσμος… τότε μόνο θα είσαι ευτυχισμένος, χαρούμενος και γεμάτος… Σας φιλώ!