Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Πρόσφατα ήμουν καλεσμένη σε μία εκδήλωση του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το εύρος των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Γνωρίζετε τι είναι η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ;

Λοιπόν, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Δηλαδή, ελληνικές εταιρείες που έχουν παραγωγή, έδρα και ιδιοκτησία στην Ελλάδα! Η πρωτοβουλία γιόρτασε πρόσφατα τα 10 χρόνια και αποτελείται από 68 επιχειρήσεις που αφορούν το τρόφιμο, το νερό, το αναψυκτικό, το κρασί, την μπύρα, το ούζο, τα τετράδια, τα χρώματα, τις υπηρεσίες και ό,τι άλλο μπορεί να αναζητήσεις σαν καταναλωτής!

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο όραμα του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αφού θα σου αναφέρω μόνο μερικές από αυτές επιγραμματικά: Agrino, Λoυξ, ΕΨΑ, Βιολάντα, ΗΛΙΟΣ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΖΑΓΟΡΙ, 3Α, Septona, Κοτόπουλα Νιτσιάκος, Skag, Vitex, Coffee Island και πολλές πολλές ακόμη!

Σκοπός του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι να υποστηρίζει, να προβάλλει και να επιβραβεύει τα μέλη του μέσα από ενέργειες αλλά και ειδικές παροχές καθώς και να παροτρύνει όλες αυτές τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα ήθελαν να ενταχθούν σε αυτά, να το κάνουν άμεσα! Δανείζομαι μερικά από τα επιχειρήματα από το site των ΕΛΛΑ-ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ γιατί κάποιος να ανήκει σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και σας τα παραθέτω:

  • Αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας.
  • Αναδεικνύουν την σημασία των προϊόντων που δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν σε Ελληνικές εταιρείες ως πηγές εθνικού πλούτου, αγαθά σύγχρονου πολιτισμού και πρεσβευτές της σημερινής παραγωγικής Ελλάδας ανά την υφήλιο.
  • Προβάλλουν την Ελλάδα μέσα από τις δραστηριότητες των Ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων.
  • Συμβάλλουν στην άμεση μείωση του εμπορικού ελλείμματος.
  • Δημιουργούν υψηλό αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας στα Ελληνικά προϊόντα.
  • Εξασφαλίζουν και προωθούν τον υγιή ανταγωνισμό στη λειτουργία της αγοράς.
  • Αναπτύσσουν συνεργασίες και κοινές προωθητικές πρωτοβουλίες μεταξύ των παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας.

Tip of the Day: Ακολούθησε το σήμα