Τι είναι πιο σημαντικό: Χρόνος, Χρήματα ή Υγεία;

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Χρόνος, χρήμα ή υγεία — ποιο είναι πιο σημαντικό;

Συνήθως, δεν δίνουμε σημασία σε όλα ταυτόχρονα. Όμως ποιο είναι το πιο σημαντικό; Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, επιλέγουμε ένα και χτίζουμε τη ζωή μας γύρω από αυτό.

Έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε; Και αν ναι ποια είναι η ιδανική επιλογή; Μη βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου…

Υγεία
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δηλώσουν ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό όταν ερωτηθούν. Η σωματική και ψυχική υγεία σας θα έπρεπε να είναι η πρώτη μας επιλογή, σωστά;

Πλούτος
Αυτός ο όρος δίνει στο χρήστη μια ποικιλία δυνατοτήτων. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι επιδιώκουν την οικονομική επιτυχία και μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα άκρα για να το πετύχουν.

Χωρίς χρήματα, αναμφίβολα θα υποφέρουμε και σαφώς θα επηρεαστεί και η υγεία μας.

Χρόνος
Είναι αλήθεια ότι κάποιοι μένουν περισσότερο από άλλους σε αυτόν τον κόσμο, αλλά μιλάω για το πόσο χρόνο έχει ο καθένας μας όσο είναι εδώ. Η κατανομή των 24 ωρών της ημέρας είναι εξίσου διαθέσιμη σε όλους και παρέχεται δωρεάν σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Ας υποθέσουμε όμως ότι μας τελειώνει ο χρόνος. Η ύπαρξή μας δεν υφίσταται χωρίς χρόνο. Ο χρόνος και η ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, και κανένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να είμαστε υγιείς; Ναι. Αν και θα ήταν λυπηρό, επίπονο, δύσκολο και σύντομο, μπορούμε να ζήσουμε χωρίς υγεία.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς χρήματα; Ναι. Οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες.

Ωστόσο, η ζωή είναι αδύνατη χωρίς χρόνο. Ο χρόνος είναι επομένως υψίστης σημασίας. Έχουμε ζωή όταν έχουμε χρόνο.

Άρα τα χρήματα και η υγεία δεν είναι τίποτα χωρίς χρόνο.

Ο πιο κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος, αλλά πολύ συχνά τον αγνοούμε.

Τείνουμε να υποτιμούμε τη σημασία του χρόνου επειδή έχουμε την εντύπωση ότι είναι ένας ατελείωτος πόρος.

Το απόφθεγμα «ζήστε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας» είναι κάτι που πιθανότατα έχετε ακούσει.

Έχουμε την τάση να εκτιμούμε μερικές από τις βασικές απολαύσεις της ζωής περισσότερο όταν συνειδητοποιήσουμε πόσο λίγος χρόνος μας απομένει. 

Μέχρι να αδειάσει το πηγάδι, αγνοούμε την αξία του νερού. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον χρόνο.

Tip of the Day: Η επιλογή είναι μέρος της ζωής. Όλοι παίζουμε παιχνίδια με τα πλούτη μας, την υγεία μας και τον ελεύθερο χρόνο μας. Έχουμε μια επιλογή. Κάθε επιλογή που κάνουμε βασίζεται σε μία από αυτές τις κατηγορίες και το πώς περνάμε τον χρόνο μας θα κρίνει τελικά τόσο την υγεία όσο και τα πλούτη μας. Ο χρόνος μας δίνει την ευκαιρία να επιδιώξουμε την υγεία στο επιθυμητό επίπεδο και να αποκτήσουμε χρήματα κάθε είδους και ποσού. O χρόνος έχει την ικανότητα να μας δείχνει τι πραγματικά έχει σημασία.Ο χρόνος θεραπεύει σχεδόν τα πάντα. Ο χρόνος θέλει χρόνο…