Κάρμα: οι 12 νόμοι για να βελτιώσεις τη ζωή σου

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!! Σήμερα (και αύριο) θα μιλήσουμε για τους 12 νόμους που πρέπει να υπηρετούμε πιστά ώστε να έρθει ισορροπία ανάμεσα στα καρμικά μας χρέη του παρελθόντος και στην αποφυγή δημιουργίας νέων.

Η βασική αρχή για το κάρμα είναι να κάνεις το καλό ή το κακό αντίστοιχα και αυτό θα σου επιστρέψει. Το κάρμα όμως δεν έχει να κάνει με την μοίρα, αντίθετα το κάρμα βασίζεται στις πράξεις (καλές ή κακές) και στις σκέψεις (καλές ή κακές). Κάθε άνθρωπος λένε, γεννιέται με χρέη. Αυτά τα χρέη αποτελούν το κάρμα της οικογένειάς του, του έθνους του και όλης της ανθρωπότητας. Μαζί με αυτά, θα συσσωρεύσει το δικό του προσωπικό κάρμα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και των επόμενων ζωών του, ανάλογα με τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του και τις πράξεις του.
Ο μόνος τρόπος που έχουμε για να ξεπληρώσουμε τα καρμικά χρέη μας είναι η εξιλέωση.

1. Ο Μεγάλος Νόμος

2. Ο Νόμος της Δημιουργίας

3. Ο Νόμος της Ταπεινοφροσύνης

4. Ο Νόμος της Ανάπτυξης

Ελέγχουμε τον εαυτό μας και όχι τους άλλους και εστιάζουμε στην προσωπική μας ανάπτυξη, καθώς η πραγματική αλλαγή ξεκινά από μέσα μας. Καθώς μεγαλώνουμε, αλλάζουμε, εξελισσόμαστε και η πραγματικότητά μας αλλάζει. Η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ, υπάρχουν πάντα νέα πράγματα που μπορούμε να μάθουμε και να ξεκινάμε από την αρχή.

5. Ο Νόμος της Ευθύνης

6. Ο Νόμος της Σύνδεσης

Tip of the Day: Το σύμπαν έχει καρμική ισορροπία. Την στεναχώρια που σου έδωσαν θα την επιστρέψει πίσω σε αυτούς. Απλά όταν το κάνει, δεν θα σε νοιάζει πια. Είπαμε είναι δίκαιο, όχι συνεπές. Η συνέχεια αύριο…