Είσαι ελκυστικός, το ξέρεις;

Καλημέρα SayYesser!!!

Οι άνθρωποι τείνουν να έχουν φτωχό ιστορικό όσον αφορά την αυτοαξιολόγηση. Μελέτες έδειξαν ότι δεν είμαστε σε θέση να μας αξιολογήσουμε ρεαλιστικά ειδικά όταν πρόκειται για  εμφάνιση και ελκυστικότητα.

Αυτό συμβαίνει γιατί αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας διαφορετικά από τους γύρω μας. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι από μας υποτιμούμε την αυτοεκτίμηση και την ελκυστικότητά μας. Το να αναρωτιόμαστε τι σκέφτονται οι άλλοι για μας μπορεί να μας οδηγήσει στην τρέλα γι’ αυτό εμπιστεύσου τα σημάδια που δίνουν οι γύρω σου και follow me καθώς έψαξα, διάβασα και βρήκα μερικά από αυτά, για να σου αποδείξω πως ίσως και να είμαστε πιο ελκυστικοί από όσο νομίζουμε.

1. Οι άνθρωποι χαμογελούν όταν σε βλέπουν

Είναι πολύ πιο συνηθισμένο κάποιος να χαμογελά σε έναν άγνωστο που βρίσκει ελκυστικό από κάποιον που γνωρίζει. Αν παρατηρήσεις ότι σου χαμογελάνε φιλικά αρκετοί άγνωστοι στο δρόμο, το πιθανότερο είναι ότι σε βρίσκουν ελκυστικό.

Τείνουμε να χαμογελάμε υποσυνείδητα σε πράγματα ή άτομα που είναι αισθητικά ευχάριστα. Το να χαρίζουμε ένα γρήγορο χαμόγελο μπορεί να είναι ένας τρόπος φλερτ, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλώς μια φυσική αντίδραση σε κάτι ευχάριστο στο μάτι.

2. Άγνωστοι σε κοιτούν πάνω από τον κανόνα των 2”

Αν σου συμβαίνει συχνά μπορεί να είσαι πιο ελκυστικός από όσο φαντάζεσαι. Όταν κάποιος που μας αρέσει ή μας φαίνεται ελκυστικός μπαίνει σε ένα δωμάτιο, συνήθως δεν μπορούμε να αποτρέψουμε το βλέμμα μας γιατί η παρουσία του απαιτεί προσοχή.

3. Απολαμβάνουν να μιλάνε μαζί σου

Οι άλλοι έρχονται πάντα κοντά σου και ξεκινούν συζητήσεις, ανεξαρτήτως από το πού βρίσκεσαι και τι κάνεις; Αν ναι, πιθανότατα σε θεωρούν ελκυστικό και θέλουν να βρίσκονται γύρω σου. Οι ελκυστικοί άνθρωποι έχουν ένα είδος “καλού” μαγνήτη που προσελκύει τους άλλους.

4. Σηκώνουν τα φρύδια τους όταν σε βλέπουν

Όταν κάποιος σηκώνει τα φρύδια του συνήθως σημαίνει ότι εκπλήσσεται οπότε αν κάποιος σε κοιτάξει και υποσυνείδητα σηκώσει τα φρύδια του, είναι άλλο ένα σημάδι ότι μπορεί να σε βρίσκει ελκυστικό. Το σήκωμα των φρυδιών μας είναι μια φυσική αντίδραση που δημιουργείται ασυνείδητα. Επομένως, αν πιάσεις κάποιον να το κάνει αυτό όταν σε βλέπει, είναι πιθανό να σε βρίσκει όμορφο.

5. Duck Lips

Αυτή είναι μια άλλη υποσυνείδητη ενέργεια που συμβαίνει όταν εντοπίζουμε κάποιο ελκυστικό άτομο γύρω μας. Και προφανώς δεν εννοώ το δημοφιλές Duck Face που βλέπεις στο Instagram ή το Facebook. Μιλάω για μια αντίδραση ενός δευτερολέπτου που μπορεί να συμβεί αρκετές φορές σε μια συζήτηση. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, είναι μια υποσυνείδητη ενέργεια που συνδέεται με την επιθυμία να φιλήσεις το άτομο που συναναστρέφεσαι και που παράλληλα το θεωρείς πολύ ελκυστικό. Εάν μιλάς με έναν φίλο ή άγνωστο προσπάθησε να παρατηρήσεις αυτή τη γρήγορη μικρή κίνηση. Τώρα ξέρεις τι σημαίνει.

6. Οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά γύρω σου

Οι άνθρωποι γύρω σας είναι ανήσυχοι; Παρατηρείς ότι είναι αμήχανοι ως προς εσένα σε σχέση από οποιονδήποτε άλλο; Ακόμα, ότι ίσως φαίνονται νευρικοί ή μπερδεμένοι κάθε φορά που πλησιάζεις; Τα ελκυστικά άτομα σου προκαλούν αναστάτωση και είναι σχεδόν αδύνατο να μην ταραχτείς όταν βρίσκεσαι γύρω τους. Μήπως είσαι ένα από αυτά;

7. Σπάνια σου κάνουν κοπλιμέντα για την εμφάνισή σου

Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μπορείς να θυμηθείς μια στιγμή που ήσουν σίγουρος για τον εαυτό σου και ότι όλα τα βλέμματα θα έπρεπε να είναι στραμμένα πάνω σου, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ; Ενώ ήσουν προετοιμασμένος να ακούσεις πολλά κοπλιμέντα τελικά δεν έλαβες ούτε μία φιλοφρόνηση με αποτέλεσμα να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Κι όμως συνήθως σημαίνει το αντίθετο. Ο λόγος που δεν λαμβάνεις σχεδόν καθόλου κομπλιμέντα είναι ότι οι άνθρωποι πιθανότατα πιστεύουν ότι γνωρίζεις ήδη πόσο ελκυστικός είσαι. Ως εκ τούτου, πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να σου το υπενθυμίζουν ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι έχεις κουραστεί από όλη την προσοχή.

8. Έντονα συναισθήματα

Όταν είσαι ελκυστικός, οι άνθρωποι τείνουν να εκδηλώνουν ακραία συναισθήματα απέναντί ​​σου είτε είναι αρνητικά είτε θετικά. Μπορούν να φαίνονται υπερβολικά φιλικοί ή εξαιρετικά ψυχροί και σκληροί χωρίς κανένα λόγο. Σε όποιο άκρο κι αν επιλέξουν να δράσουν, πιθανότατα θα είναι επειδή σε βρίσκουν ελκυστικό και θέλουν να σε γνωρίσουν ακόμα και αν τους προκαλείς αμηχανία.

Tip of the Day: Κανόνας των 2”. Και επειδή θα με ρωτήσεις, σε προλαβαίνω και σου λέω ότι όταν κοιτάμε κάτι φευγαλέα έως 2” συνήθως είναι κάτι που δε μας αφορά να το αποτυπώσουμε στο υποσυνείδητο. Αντίθετα όταν κάτι μας προκαλεί το ενδιαφέρον σπάμε τον κανόνα των 2” και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο.

Καλό Σαββατοκύριακο!!!