Ένα πράγμα έχουμε και δεν έχουμε, χρόνο…

Καλημέρα SayYesser!!!

Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε και ταυτόχρονα δεν έχουμε, χρόνο…

Όλες οι στιγμές είναι σπάνιες και μοναδικές. Όμως υπάρχουν και αυτές οι στιγμές “κάθαρσης” όπως τις λέω εγώ, όταν κάτι μέσα μας, ένα μείγμα εσωτερικής σοφίας και δύναμης, εκδηλώνεται φωνάζοντας πράγματα όπως “Αρκετά!!! Φτάνει πια, δεν θέλω τίποτα, θέλω μόνο να είμαι καλά”.

Αυτές οι στιγμές είναι ιερές, είναι οι στιγμές που έρχεσαι κοντά στον εαυτό σου και τον αγαπάς λίγο περισσότερο, γιατί επιλέγεις αυτόν πάνω από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου.

Σταμάτα να αναλώνεσαι, στην πραγματικότητα έχουμε πολύ λιγότερο χρόνο απ΄ όσο φανταζόμαστε. Φύγε μακριά αν έχεις κοντά σου ανθρώπους που σου λένε ψέματα και προσπαθούν να σε κάνουν να τα πιστεύεις. Είναι τόσο εγωιστές και τοξικοί που είναι καλύτερα να τους κρατήσεις μακριά. Αν έχεις τέτοιους ανθρώπους στον περίγυρό σου, απομάκρυνέ τους όσο πιο γρήγορα γίνεται, και η ζωή σου θα βελτιωθεί άμεσα.

Μάθε και επανάλαβε μετά από μένα: αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν θα σε σέβονται. Στον μικρόκοσμο της εργασίας, είμαστε απλώς ένας αριθμός, ένας πόρος, κάποιος αναλώσιμος που είναι πολύτιμος μόνο και εφόσον είναι χρήσιμος και παράγει οφέλη. Επομένως, εάν δε νιώθεις καλά στην επαγγελματική σου ζωή, το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν εκεί έξω ευκαιρίες για δουλειά, η ζωή μας είναι μόνο μία. Σταμάτα να την σπαταλάς.

Tip of the Day: Η ζωή δεν είναι δίκαιη και με σιγουριά σου λέω πως θα συναντήσουμε πολλά σκ@τ@ στην πορεία, όμως ένα πράγμα έχω μάθει και θα το μοιραστώ μαζί σου: το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις το χρόνο που μεσολαβεί από το να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Α! Και να μετανιώνεις λιγότερο, καθώς η μετάνοια πέραν του φυσιολογικού είναι απλώς κλέφτης χρόνου. Μην αφήνεις κανέναν να διηγείται και να σκηνοθετεί τη ζωή σου εκτός από σένα και να θυμάσαι πως είσαι ο ήρωας αυτής της ιστορίας και όχι ο κακός.