«Μαζί σας προσφέρουμε περισσότερα!» Η Pharma PLUS φέτος τα Χριστούγεννα στηρίζει το MDA Eλλάς

Με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, η Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, υποδέχεται τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου με μια νέα πρωτοβουλία.
Όσοι επισκεφθούν τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των σκοπών του MDA Ελλάς, Σωματείου για άτομα με
νευρομυϊκές παθήσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας +plus card, εξαργυρώνοντας 1.000 πόντους, αποκτούν εντελώς δωρεάν ένα εορταστικό γούρι και δωρίζουν αυτόματα 2€ στο Σωματείο MDA Ελλάς. Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να το αγοράσουν σε τρία διαφορετικά σχέδια από το φαρμακείο του Δικτύου, όπου και πάλι αυτόματα 2€ θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου.
Με το μήνυμα «Μαζί σας προσφέρουμε περισσότερα!», η Pharma PLUS καλεί όλους
τους επισκέπτες των φαρμακείων του Δικτύου να αγκαλιάσουν τη δράση ώστε και
φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουν με τις πράξεις τους χαμόγελα και αισιοδοξία.
Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πληροφορίες για τη δράση προς το ΜDA Ελλάς
αλλά και τις άλλες ενέργειες που γίνονται αυτή την εορταστική περίοδο, όπως το
Pharma PLUS X-Mas Fest, τόσο στο έντυπο φυλλάδιο στα φαρμακεία του Δικτύου, όσο και στο site www.pharmaplusonline.gr. Μέσα από το Pharma PLUS X-Mas Fest, οι καταναλωτές μπορούν να ωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές που προσφέρουν με τη συμμετοχή τους τα μεγαλύτερα brands του ελληνικού φαρμακείου σε καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, με πόντους στην +plus card και επιπλέον δωροεπιταγές των 5€ και 10€!