Να είσαι ευτυχισμένος…

Καλημέρα SayYesser!!!

Να σου πω κάτι; Τα πράγματα είναι πολύ απλά και αυτό είναι η σημαία μου για φέτος. Η ζωή περνάει και ο χρόνος κυλάει χωρίς σταματημό και όλοι εμείς αναλωνόμαστε και πνιγόμαστε μέσα στην αμφιβολία, την ανασφάλεια, στο τι θα πει ο κόσμος και στο τι θα γινόταν αν…

Ανάλαβε δράση αφού αν δεν ρωτήσεις δεν θα ξέρεις, αν δεν ρισκάρεις δεν θα κερδίσεις, αν δεν φας τα μούτρα σου δεν θα μάθεις… Μην μπερδεύεσαι, μην χάνεις χρόνο κάνοντας υποθετικούς διαλόγους με την εσωτερική σου φωνή.

Σου λείπει; Πάρε τηλέφωνο!

Αναρωτιέσαι; Ρώτα!

Θες να σε καταλάβουν; Εξηγήσου και επανάλαβε όσες φορές χρειαστεί!

Θέλεις κάτι; Ζήτησέ το!

Σου αρέσει; Πες το!

Δεν σου αρέσει; Πες το!

Αγαπάς; Φώναξέ το!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι δυστυχισμένος, μην τη σπαταλάς.
Nα χαίρεσαι την κάθε στιγμή, να δίνεις προτεραιότητα σε αυτά που σε ευχαριστούν και σου αρέσουν. Να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που εκτιμάς. Να τους αγαπάς και να τους το λες! Κάνε εξάσκηση και μάθε να αγνοείς αυτούς που σε φέρνουν σε αμηχανία, σε στεναχωρούν και σου χαλάνε τη διάθεση και αν έχεις τη δυνατότητα πέταξέ τους έξω από τη ζωή σου, μια και καλή για πάντα. Και μην κοιτάξεις πίσω, ακόμα και αν δεν τους εξηγήσεις το λόγο που τους απομακρύνεις, αυτοί θα φύγουν και θα κρυφτούν στην αφάνεια, γιατί αυτοί ξέρουν ακριβώς τι έχουν κάνει. Και τότε θα είσαι ελεύθερος να αφιερώσεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου στους θετικούς, σε αυτούς που είναι δίπλα σου και θέλουν να μοιράζονται τον δικό τους πολύτιμο χρόνο μαζί σου.

Tip of the Day: Η ζωή είναι πολύ μικρή, γι’ αυτό να είσαι ευτυχισμένος.