Νέα χρονιά, ίδιοι στόχοι…

Καλημέρα SayYesser!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, χαρά και μπόλικη ευτυχία!!!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και μπλα μπλα μπλα… Κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά βάζω σχεδόν τους ίδιους στόχους και ένα χρόνο μετά ξαναβάζω τους ίδιους ακριβώς γιατί πολύ απλά δεν έκανα τίποτα ώστε να τους κατακτήσω και να τους βγάλω από τη λίστα μου…

Φέτος λοιπόν αποφάσισα να είμαι λίγο πιο ρεαλίστρια. Αποφάσισα να γίνω καλύτερη εγώ και όχι απλά να τρέχω πίσω από ένα στόχο, ο οποίος πολλές φορές είναι ανέφικτος, με αποτέλεσμα στο τέλος να απογοητεύομαι, να τα παρατάω και φυσικά να νιώθω ανεπαρκής.

Γι’ αυτό φέτος αποφάσισα να το πάω βήμα βήμα τη φορά και να γιορτάζω απλά τις μικρές μου νίκες. Ιδανικά την καινούρια χρονιά -αν δεν είναι εφικτό να κερδίσω τον “πόλεμο”, θα ήθελα να κερδίσω όσες περισσότερες “μάχες” μπορώ ώστε σιγά σιγά να με φέρνουν όλο και πιο κοντά σε αυτό που επιθυμώ σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε οι στόχοι μας χωρίζονται και αυτοί σε κατηγορίες:

  • Πνευματικοί
  • Οικονομικοί
  • Επαγγελματικοί
  • Προσωπικοί
  • Οικογενειακοί
  • Κοινωνικοί

Οπότε φέτος θα πρότεινα να εστιάσουμε σε κάτι από κάθε κατηγορία που θα μας παθιάσει ώστε να ασχοληθούμε στην ουσία και πραγματικά με αυτό. Ακολουθεί φυσικά Sparkling Room και σου προτείνω do’s & don’ts για τη νέα χρονιά που ίσως σε βοηθήσουν λίγο και σε ξεμπλοκάρουν υπενθυμίζοντάς σου συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις και φέτος αλλά και άλλες που πρέπει να αποβάλλεις χθες!

Tip of the Day: Κανένα tip, φέτος είναι η χρονιά μας. Εστίασε στον εαυτό σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή σου, σε πιστεύω, το ‘χεις! Το ‘χουμε!!!