Η Ελλάδα κέρδισε το Influencer Barista Award

Ευσταθία-Μυρτώ Μάντζιου

Το La Centrale Nuvola Lavazza στο Τορίνο έθεσε τις βάσεις για τους Διεθνείς Τελικούς του My Mocaccino Barista Challenge της Lavazza, του διεθνούς διαγωνισμού που
σχεδιάστηκε για την κοινότητα των barista, που ανήκουν στην κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική. Αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία τους, 15 διεθνείς barista δοκίμασαν τις ικανότητές τους μέσα από τη δημιουργία της συνταγής mocaccino, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Lavazza Barista Challenge Champion.
H Kiah Parangue που εργάζεται στο Dubai Coffee Museum, στο Ντουμπάι, επιλέχθηκε ως η κύρια νικήτρια με την χαρακτηριστική της συνταγή mocaccino, «Kafa Bloom Mocaccino».
Παράλληλα με την κύρια εκδήλωση, έλαβε μέρος και ένας διαγωνισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλοντας έτσι τα επίσημα social media της Lavazza, με τους barista να καλούν τους θαυμαστές τους να τους ψηφίσουν. Η Ελλάδα κέρδισε τον διαγωνισμό: χάρη στο γοητευτικό της ταλέντο, η Ευσταθία-Μυρτώ Μάντζιου (εργάζεται στο Kubrick Pure Social Club στη Λάρισα – Ελλάδα) κέρδισε το «Influencer Barista Award», συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1.200 likes στα επίσημα κανάλια της Lavazza. Η ψηφιακή της δόξα εγκωμιάστηκε μαζί με τις εξαιρετικές δεξιότητές της ως barista, και παράλληλα αποτυπώθηκε τέλεια από την χαρακτηριστική της συνταγή mocaccino: Particular.