Εσύ πόσο ελκυστικός είσαι;

Καλημέρα SayYesser!!!

Και σε ποιον δεν αρέσει να νιώθει και να είναι ελκυστικός! Το να είσαι ελκυστικός όμως δεν σημαίνει απλώς να δείχνεις υπέροχος και να είσαι κομψός. Μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που βρίσκουν οι άνθρωποι ελκυστικά δεν είναι καν πράγματα που φαίνονται στην αρχή. Το να είσαι ελκυστικός σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου, να επιδεικνύεις την αυτοπεποίθησή σου, να ακούς τους άλλους και να είσαι ανεξάρτητος με τρόπο που θα σε απαλλάξει από ατελείωτα παράπονα και αυτολύπηση.

Πρώτα αγαπάμε τον εαυτό μας και μετά περιμένουμε να μας αγαπήσουν οι άλλοι

Εάν είσαι ένας από τους ανθρώπους που δεν έχουν μάθει ακόμα πώς να αγαπούν τον εαυτό τους, σου λέω με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσεις. Αν αναρωτιέσαι πώς να προσελκύσεις κάποιον, πρέπει πρώτα να κατανοήσεις την ψυχολογία της έλξης και να δώσεις όλη σου την αγάπη στον εαυτό σου. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να αγκαλιάζεις όλες τις θετικές πλευρές σου, συνήθως αποδεικνύεται ότι είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσελκύσεις ανθρώπους κοντά σου. Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει να σε αποδέχεσαι για αυτό που είσαι και να μην αλλάζεις για τους άλλους. Να είσαι ο εαυτός σου, να δουλέψεις για τον εαυτό σου και να μην σταματήσεις ποτέ να εργάζεσαι για την αυτο-ανάπτυξη αν θέλεις να είσαι πιο ελκυστικός.

Αν θέλεις να σε ακούνε, μάθε πρώτα να ακούς

Η επικοινωνία είναι ελκυστική καθώς κανείς δεν θέλει να περνάει χρόνο με ένα άτομο που μιλάει μόνο για τον εαυτό του και ποτέ δεν ενδιαφέρεται να ακούσει κανέναν άλλο. Θα φανείς πραγματικά ελκυστικός στους άλλους ανθρώπους αν δείξεις ενδιαφέρον και ακούσεις αυτό που θέλουν να μοιραστούν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύξετε μία ιδιαίτερη σύνδεση και να ισχυροποιήσετε τη σχέση σας.

Πες τη γνώμη σου ακόμα και αν είναι αντίθετη από όλες

Ίσως η γνώμη σου να διαφέρει από τις απόψεις άλλων ανθρώπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρύβεσαι και να αποφεύγεις να μιλάς για θέματα που θεωρείς σημαντικά. Αν και είναι υπέροχο να μοιράζεσαι τις ίδιες απόψεις με άλλους, οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμήσουν πραγματικά να έχεις τη δική σου.

Όχι άλλα παράπονα

Είναι κατανοητό ότι μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν πάνε όπως πρέπει και χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραπονιέσαι για τις δυσκολίες της ζωής σου κάθε φορά που συναντάς κόσμο. Όλοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα και ειλικρινά, μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και να προσπαθούμε να εστιάζουμε στα θετικά παρά να παραπονιόμαστε συνεχώς για όλες τις αναποδιές. Στους ανθρώπους αρέσει η θετικότητα και αν είσαι συνεχώς αρνητικός, το βλέπω απίθανο να σε θεωρήσει κάποιος ελκυστικό.

Να είσαι φιλόδοξος αν θέλεις να φέρεις μια θετική αλλαγή

Το να είσαι φιλόδοξος μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες στη ζωή, είτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις είτε με επαγγελματικές, καθώς ένα φιλόδοξο άτομο που πατάει γερά στα πόδια του και δεν είναι αλαζόνας είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό! Δούλεψε με τον εαυτό σου και προσπάθησε να εργάζεσαι σκληρά μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου, αυτό είναι κάτι που ο περίγυρός σου θα το προσέξει και σίγουρα θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ελκυστικός στα μάτια τους. Όμως, φρόντισε να είσαι αληθινός και προσγειωμένος καθώς η ονειροπόληση και οι μη ρεαλιστικές ιδέες μπορεί να είναι δημιουργικές και διασκεδαστικές κατά καιρούς, ωστόσο, το να βρίσκεσαι στη Γη είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν θέλεις να είσαι πιο ελκυστικός…

Tip of the Day: Ελκυστικός για μένα ορίζεται αυτός που είναι ο εαυτός του. Εξάλλου κανένας δεν έχει περισσότερα προσόντα για να το κάνει αυτό! Το να βρεις το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι να είσαι, αυτό για μένα είναι ακαταμάχητο.