Μασούτης – Wolt: ανάπτυξη συνεργασίας με δύο νέα καταστήματα σε Αθήνα

Με την πρόσφατη προσθήκη δύο νέων καταστημάτων στην Αθήνα, η αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί πλέον δεκατέσσερα καταστήματα που υποστηρίζουν την υπηρεσία delivery της Wolt προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων και παράδοσή τους μέσα σε λίγα λεπτά.
Στο πλαίσιο συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών κι αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών η Μασούτης αυξάνει τα καταστήματα που είναι διαθέσιμα στην Wolt. Με τα δύο νέα καταστήματα δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους χρήστες της online πλατφόρμας ταχείας παράδοσης αγορών να επιλέξουν μεταξύ 5.000 περίπου κωδικών προϊόντων, οι οποίοι ανανεώνονται τακτικά, όπως και οι καθημερινές προσφορές, όλων των κατηγοριών και να τα παραλάβουν στην πόρτα τους!
Οι παραγγελίες στα καταστήματα Μασούτης πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή (09:00-20:00) και Σάββατο (09:00-19:00), ενώ παρέχεται και η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της Wolt όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλο το 24ωρο με παράδοση εντός του προκαθορισμένου ωραρίου. Με την καταχώρηση της παραγγελίας οι χρήστες
μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της σε πραγματικό χρόνο μέσω του live tracking της εφαρμογής Wolt.
Μάλιστα οι χρήστες, που δεν έχουν κάνει ποτέ παραγγελία από τα καταστήματα Μασούτης μέσα από την εφαρμογή της Wolt, μπορούν να επωφεληθούν από εμπορική ενέργεια, κατά την οποία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το promo code MASOUTIS10 και να κερδίσουν 10€ (5€+5€) στις δύο πρώτες παραγγελίες τους από τα καταστήματα Μασούτης μέσα από την εφαρμογή.
Η συνεργασία των δύο εταιριών ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2022 και υποστηρίζεται πλέον με δεκατέσσερα καταστήματα σε Βόλο, Κοζάνη, Λάρισα, Πάτρα, 5 καταστήματα σε Αθήνα και 5 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη με στόχο τη μελλοντική της ανάπτυξη.