Super Market Haul

Abstract blurred photo of store with basket in department store bokeh background. business concept

Καλημέρα SayYesser!!!

Λόγω δουλειάς, λόγω περιέργειας, λόγω χαζομάρας, όπως θέλεις πες το, η αλήθεια είναι ότι περνάω αρκετές ώρες -ειδικά αργά το βράδυ, κάνοντας scroll στα social media. Τώρα τελευταία έχω κάνει focus στο ΤikTok και η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να βρω έναν λόγο γιατί έχουν τόσα views τα super market haul… Εάν δεν ξέρεις τι είναι αυτά εγώ είμαι εδώ για σένα!

Το Super Market Haul είναι στην ουσία το να αδειάζεις μπροστά από την κάμερα του κινητού σου ακόμα και σε live μετάδοση τα ψώνια που έχεις κάνεις στο Super Market. Ναι, καλέ αλήθεια σου λέω. Ανοίγεις την τσαντούλα και βγάζεις από μέσα τα μπρόκολα, το σαμπουάν, τις μπάμιες, τις σερβιέτες, την οδοντόκρεμα, το χαρτί υγείας και ό,τι άλλο έχεις αγοράσει από το Super Market. Καλά, δεν το συζητώ αν είναι το μεγάλο Super Market -τύπου ψώνισα μετά από 15 μέρες, εκεί γίνεται χαμός, με 10λεπτα video, χιλιάδες likes, και νέα ονομασία Huge Super Market Haul.

Άντε και σένα σου τη βάρεσε που πληρώθηκες και είπες να το ρίξεις έξω ψωνίζοντας τα πάντα από το Super Market εγώ μαζί με άλλους 100Κ γιατί σε χαζεύουμε; Θα σου πω εγώ! Είναι η αίσθηση της κλειδαρότρυπας… Πλέον μέσα από τα social ο καθένας μπορεί να ξέρει πού βρίσκεσαι και τι κάνεις αλλά και πώς αισθάνεσαι -εάν και εφόσον φυσικά το ποστάρεις. Αυτή η υπερέκθεση κάποιους δεν τους ενοχλεί (δηλώνω παρούσα) ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να κρατούν τις στιγμές τους πιο προσωπικές. Μέσα από ένα απλό scroll μπορώ να δω πού είσαι, τι έφαγες, με ποιον είσαι ακόμα και τι ψώνισες στο Super Market! Και ενώ εσύ όλα αυτά τα ανεβάζεις γιατί σου αρέσει εγώ προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω το λόγο που αρέσει σε μένα να βλέπω πώς ζεις εσύ τη ζωή σου, πώς περνάς τον χρόνο σου και πλέον τι σκέφτεσαι, τι ψωνίζεις ακόμα και πώς ή τι ταΐζεις το παιδί σου!

Tip of the Day: Μήπως μπαίνοντας σε τόσο προσωπικά θέματα δικά σου νιώθουμε ότι κάπου ανήκουμε, ότι είμαστε μία παρέα; Μήπως νιώθουμε ότι είμαστε πολλοί που σε παρακολουθούμε άρα, αφού είμαστε χιλιάδες, δεν μπορεί να είναι κάτι κακό ή κατακριτέο; Μήπως μας αρέσει το στυλ σου, ο τρόπος που ζεις, η δουλειά που κάνεις, τα ρούχα που φοράς, το σπίτι που μένεις ή τα ταξίδια που κάνεις και θέλουμε να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ για να το κάνουμε και εμείς και να γίνουμε τελικά εσύ; Κανένα tip δεν έχω να σου δώσω γιατί ακόμα προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι σκέφτομαι εγώ και στις δύο περιπτώσεις: όταν εκτίθεμαι αλλά και όταν σε “παρακολουθώ”. Θα επανέλθω και μέχρι τότε πάω για ψώνια, ετοιμάζω Super Market Haul γιατί προφανώς κάνω αυτά που κοροϊδεύω, για ποια με πέρασες;!