NIVEA Derma Skin Clear: Ένα βήμα πιο κοντά στην αντιμετώπιση των ατελειών της επιδερμίδας του προσώπου

Η σειρά NIVEA Derma Skin Clear έχει δημιουργηθεί με φροντίδα ώστε να βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της ακμής, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων: των πόρων, των ρύπων και των ατελειών.

Η σειρά NIVEA Derma Skin Clear είναι εμπλουτισμένη με ποιοτικά και δραστικά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να μειώνουν τα συμπτώματα της επιδερμίδας με τάση για ακμή και στα οποία συμπεριλαμβάνονται: η νιασιναμίδη, το γλυκολικό οξύ και το σαλικυλικό οξύ.
Τα προϊόντα της σειράς NIVEA Derma Skin Clear: wash gel, night exfoliator και scrub για επιδερμίδα με τάση ακμής έχουν σχεδιαστεί τόσο για να μειώνουν τις εξάρσεις όσο και για να βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε μόλις 7 ημέρες εφαρμογής της σειράς. Η επιδερμίδα με τάση ακμής συχνά εμφανίζει εξάρσεις και ατέλειες που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσφορία. Η συνεχής εμφάνιση ακμής μπορεί να γίνει μια δυσάρεστη εμπειρία. Η NIVEA και η νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας NIVEA
Derma Skin Clear, αναγνωρίζει τη σημασία του να παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με σκοπό να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας.