Τα Protein Avocado Bowls αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Ο Γρηγόρης κατάκτησε μία κορυφαία διάκριση στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς 2023», όπου τα Protein Avocado Bowls ψηφίστηκαν, από τους ίδιους τους καταναλωτές, ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Έτοιμα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας».

Τα Protein Avocado Bowls είναι πλήρη γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, που αποτελούν μία πλούσια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Είναι παρασκευασμένα από εκλεκτές πρώτες ύλες, με κύριο συστατικό το αβοκάντο  και αποτελούν την ιδανική επιλογή ενός χορταστικού & ιδιαίτερα γευστικού γεύματος για όλους όσους ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή.

Στόχος του Γρηγόρη, τα τελευταία χρόνια, είναι να κάνει προσιτή την wellbeing διατροφή, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων μέσα από τα καταστήματά του, που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης, διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το βραβείο παρέλαβε η Marketing & Shared Services General Director, Άννα Κολυβά.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, την προσήλωση του Γρηγόρη στην ανάπτυξη καινοτόμων & γευστικών προϊόντων, που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και μας φτιάχνουν τη μέρα.