2 χρόνια Say Yes …to the Press

Καλημέρα SayYesser!!! Και χρόνια μας πολλά!!!

Ω ναι!!! Έχουμε γενέθλια σήμερα!!! Γινόμαστε 2!!!

Και όπως και πέρσι -για να μη χαλάσω το γούρι, σήμερα θα ανεβάσω το πρώτο “φτιάξε καφέ να στα πω” που δημοσιεύσαμε πριν 2 χρόνια.

“Αν με ρωτούσε κάποιος πώς νιώθω αυτή τη στιγμή θα του έλεγα ότι είμαι πάνω σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, έχω ανέβει αργά και βασανιστικά στο πιο ψηλό σημείο και ετοιμάζομαι για τη μεγάλη βουτιά… Aυτή τη βουτιά που κλείνεις τα μάτια, νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ουρλιάξει από την αδρεναλίνη, την αγωνία, το φόβο, τη χαρά, την ένταση και όλα τα δυνατά συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Τι μπορεί να πάει λάθος, όταν τα συναισθήματα σου είναι τόσο έντονα και αληθινά; Τίποτα, θα πω εγώ… αλλά και αν πάει τουλάχιστον δοκίμασα! Σας περιμένω να απολαύσουμε αυτήν τη βόλτα μαζί και τρέχω να ανέβω στο τρενάκι μου!”

11/05/2021

Πόσα άλλαξαν αυτά τα 2 χρόνια που ξεκινήσαμε πραγματικά από το μηδέν! Θυμάμαι στα πρώτα τεύχη την αγωνία για το άγνωστο και την ανησυχία όταν μας διάβαζαν μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι! Και τώρα 2 χρόνια μετά γίναμε μία τεράστια καθημερινή παρέα 13Κ SayYessers και συνεχίζουμε!!!

Tip of the Day: Σας ευχαριστώ για όλα! Όλους σας! Εσάς που σταθήκατε δίπλα μου από την αρχή, εσάς που προστεθήκατε στην πορεία αλλά ακόμα περισσότερο εσάς που δεν “το πιστέψατε” και συνεχίζετε να “το πολεμάτε”. Όλοι σας, ο καθένας με τον τρόπο του, εν αγνοία του τις περισσότερες φορές, μου δίνει τη δύναμη να προχωράω, να πεισμώνω, να πέφτω και να σηκώνομαι. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή, ένα τρενάκι του λούνα παρκ, με τα πάνω του και τα κάτω του και εγώ σκοπεύω να εξαργυρώσω όλες τις βόλτες που “πλήρωσα” για να κάνω!

***Ομαδάρα του SayYes, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη παρέα σε αυτή τη βόλτα! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ, για όλα τα εύκολα αλλά ακόμα περισσότερο για όλα τα δύσκολα!!!

Χρόνια μας πολλά απανταχού SayYessers!!! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!