Εσύ πόσο πειθαρχημένος είσαι;

Self control or leadership thinking for business decision or guidance to the right direction, motivation, mindset or consciousness concept, businessman leader control steering wheel helm on his head.

Καλημέρα SayYesser!!!

Εσύ πόσο πειθαρχημένος είσαι; Εγώ πάλι καθόλου και ναι το παραδέχομαι. Αν και ζηλεύω τόσο πολύ τους ανθρώπους που δεν οδηγούνται από τα πάθη τους αλλά έχουν αυτοκυριαρχία, στην πραγματικότητα είμαι από εκείνους που τα ερεθίσματα και οι πειρασμοί με επηρεάζουν και με τραβάνε μακριά από τους στόχους μου. Όμως πρόσφατα ανακάλυψα πως ευτυχώς η πειθαρχία δεν είναι κάποιο χάρισμα εκ γενετής αλλά είναι ένα επίκτητο χαρακτηριστικό που αφορά τις συνήθειές μας και το οποίο ευελπιστώ κάποια στιγμή να αποκτήσω.

Και αυτό που επίσης έχω παρατηρήσει είναι ότι η “αναρχία” μου δεν οφείλεται στην έλλειψη επιθυμίας ή κινήτρου αλλά στις κακές μου συνήθειες που παρεμβαίνουν στη φυσική μου ικανότητα να γίνω και να παραμείνω πειθαρχημένη.

Αν και εσύ ανήκεις στη δική μου κατηγορία έρχεται Sparkling Room (καιρό είχαμε) για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πειθαρχήσουμε και εμείς οι απείθαρχοι λίγο παραπάνω…

Tip of the Day: Η πειθαρχία είναι το καύσιμο της επιτυχίας…

Καλό Σαββατοκύριακο και να πάτε να ψηφίσετε ε;!