Η Halle Berry θέλει να σκηνοθετήσει μια ταινία με την Catwoman

Mια ταινία με την Catwoman θέλει να σκηνοθετήσει η Halle Berry. Η ηθοποιός έπαιξε τον εμβληματικό χαρακτήρα της DC Comics στην όχι τόσο πετυχημένη ταινία του 2004.

“Θα ήθελα πολύ να σκηνοθετήσω το Catwoman“, δήλωσε η Berry σε επεισόδιο του Jake’s Takes όπου παρευρέθηκε και μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια μετά το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το Bruised του Netflix. Αναφορικά με το όραμά της, στο επεισόδιο ακούγεται η Berry να δηλώνει τα εξής: “Θα ήθελα την Catwoman να σώσει τον κόσμο — όπως κάνουν οι περισσότεροι άντρες υπερήρωες και όχι απλώς να σώζει τις γυναίκες που το πρόσωπό τους έχει χαλάσει. Θα έβαζα τον πήχη πολύ υψηλότερα και νομίζω ότι θα ήταν πιο περιεκτικό και για άντρες και για γυναίκες.”

“Αν μπορούσα να το αναλάβω τώρα, γνωρίζοντας όσα έμαθα από αυτή την εμπειρία (σ.σ. του Bruised) όπου ανάπλασα αυτόν τον κόσμο, καθώς επανεξέτασα αυτήν την ιστορία. Το Bruised γράφτηκε για μια λευκή, ιρλανδοκαθολική 25χρονη κοπέλα και μου δόθηκε η ευκαιρία να το επανεξετάσω. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω και να αναπλάσω την Catwoman και να κάνω μια αναδημιουργία της“, δήλωσε η Halle Berry για τον χαρακτήρα της Catwoman.

Η περίληψη της ταινίας Catwoman που κυκλοφόρησε το 2004 είναι η εξής: Η Βραβευμένη με Oscar® Xάλι Μπέρι, υποδύεται την Πέισιενς, την ντροπαλή υπάλληλο μιας εταιρείας καλλυντικών που ανακαλύπτει μια τεράστια επαγγελματική συνομωσία. Οι στυγνοί εργοδότες της, (Λάμπερτ Γουίλσον και Σάρον Στόουν), θα την εξοντώσουν. Χάρη στην θαυματουργό επέμβαση μιας ιερής γάτας, ξαναγεννιέται κυριολεκτικά ως «Catwoman» και μεταμορφώνεται σε μια δυναμική γυναίκα με φοβερές ακροβατικές και μυϊκές ικανότητες, διψασμένη για λυσσαλέα εκδίκηση. Όμως, η διπλή ζωή της περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν ο αστυνομικός Τομ Λόουν (Μπέντζαμιν Μπράτ) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μια υπόθεση από σειρά εγκλημάτων, στην οποία φαίνεται σαν υπεύθυνη η Catwoman…

Πηγές

https://youtu.be/-3S90w6gx6I
https://threepixelslab.gr/movies-series/movies/111765/halle-berry-thelei-skinothetisei-mia-tainia-tin-catwoman/

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).