Ημέρες Θάλασσας 24 Μαΐου με 4 Ιουνίου σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά

Καλημέρα SayYesser και καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα ξεκινάμε την εβδομάδα μας με ένα ξεχωριστό editorial. Κάποιοι από σας γνωρίζετε την αγάπη μου για τον Πειραιά και ότι είναι η δεύτερη μου χρονιά που είμαι μέλος της ομάδας “Ημέρες Θάλασσας”.

Κάθε χρόνο λοιπόν για περίπου δύο εβδομάδες ο Πειραιάς μας υποδέχεται όλους με μία σειρά εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, πραγματικά!!!

Αν δεν με πιστεύεις για τι ποικιλία μιλάμε, μπορείς να δεις όλες τις εκδηλώσεις μας στο επίσημο site του Δήμου εδώ.

Σε περίπτωση που σε φέρει ο δρόμος στον Πειραιά 24 Μαΐου με 4 Ιουνίου τότε έλα να τα πούμε και από κοντά αφού θα με βρεις σιγουρα στο “Σινεμά της Θάλασσας” που μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές εδώ !

Επίσης το Σάββατο 27/05 θα με πετύχεις κάπου στα στενά της Τρούμπας όπου προβλέπεται και φέτος να κάνουμε χαμό με το διάσημο πια “Street Party στην Τρούμπα”, δες λεπτομέρειες εδώ.

Τι να σου πρωτοπώ δεν ξέρω, έχουμε την Τελετή Έναρξης με μία καταπληκτική συναυλία (δες εδώ), την ξενάγηση εν πλω στις ακτές του Πειραιά (εδώ), τη Γαλάζια Νύχτα  (εδώ), Επίδειξη Μόδας από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά (εδώ), Piraeus Street Long Jump με Guest Star τον Μίλτο Τεντόγλου (εδώ) και πολλά πολλά ακόμα!

Tip of the Day: 24 Μαϊου με 4 Ιουνίου πάμε Πειραιά – πάμε Ημέρες Θάλασσας

Τα λέμε εκεί!!!