Όταν μπαίνεις κάπου με μέσο, στο τέλος αποκλείεσαι με την αξία σου…

Καλημέρα SayYesser!!!

Να δεις που το κάνεις επίτηδες και σου αρέσει να μου ανάβεις φωτιές! Άντε ας μιλήσουμε και πάλι για επικαιρότητα… Eurovison έχει σήμερα το μενού και μου ζήτησες να τοποθετηθώ! Μάλιστα…

Ιδανικά θα ήθελα να σου πω ότι δεν πειράζει, ένα 16χρονο παιδί πήγε να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί, ας μην το κρίνουμε, μην του κόβουμε τα φτερά και μπλα μπλα μπλα. Ναι, αυτά θα ήθελα να σου πω και αυτά σου λέω, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς δεν ευθύνεται το ανήλικο για όλο αυτό το παρατράγουδο.

Ενήλικοι ευθύνονται και είναι αυτοί που του φούσκωσαν τα μυαλά πως έχει άστρο και θα γίνει ο επόμενος Justin Bieber. Ίσως έφταιγε το τραγούδι, ίσως έφταιγε η σκηνική παρουσία, ίσως έφταιγε ο ήχος, ίσως έφταιγε το ντύσιμο safari, ίσως φταίνε τα φεγγάρια, δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τι φταίει, όμως για τα δικά μου γούστα σου λέω ότι ήταν όλο λάθος.

Και στο δια ταύτα να σου πω ποιος δεν φταίει: δεν φταίμε οι Έλληνες φορολογούμενοι που κόστισε 550.000€ κρατικό χρήμα αυτή η παρωδία, που και θα την πληρώσουμε και “ξεφτιλιστήκαμε” διεθνώς αλλά και δεν μας ρώτησε και κανείς αφού ως κοινό άλλο τραγούδι είχαμε ψηφίσει και άλλο βγήκε (περίεργα πράγματα δεν μας έχει ξανά-συμβεί σε ψηφοφορίες).

Τώρα, αν ο μικρός Victoras είναι V from Visma δεν το ξέρω, όμως εκ του αποτελέσματος μάλλον δικαίωσε όλους τους επικριτές του, αφού ήταν μία μίξη ανάμεσα σε Billie Elliot και Περικλή Στεργιανούδη (για τους μυημένους).

Tip of the Day: Αυτό που συνέβη με την ΕΡΤ και την απευθείας ανάθεση είναι μία μικρογραφία του τι συμβαίνει συχνά στην πατρίδα μας, μπαίνεις κάπου με μέσο και στο τέλος αποκλείεσαι με την αξία σου… Από μένα είναι ναι! Και του χρόνου με υγεία!