Η Foundever, παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση πελατών (CX), ανακηρύχθηκε «Εταιρία της Χρονιάς» από την Frost&Sullivan

Το ελληνικό γραφείο της Foundever υποδέχθηκε με την σειρά του, τη διάκριση «Εταιρία της Χρονιάς» από την Frost & Sullivan. Το βραβείο «Εταιρία της Χρονιάς» της Frost & Sullivan,
είναι κορυφαία διάκριση και αναγνωρίζει τον συμμετέχοντα που αποτελεί παράδειγμα στην οραματική καινοτομία, την κορυφαία απόδοση στην αγορά και την απαράμιλλή εξυπηρέτηση πελατών.
Η Frost & Sullivan, επισκέφθηκε τα γραφεία της Foundever στην Αθήνα και συνάντησε την ελληνική ομάδα η οποία παρείχε τα καλύτερα παραδείγματα στρατηγικής εφαρμογής που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απονομή της διάκρισης. Η επιτροπή αξιολόγησης της Frost & Sullivan εκτιμά, ότι το ελληνικό παράρτημα της Foundever διαθέτει -μεταξύ άλλων-, χαμηλά ποσοστά αποχωρήσεων και απουσιών, υψηλές βαθμολογίες αναφορικά με την ικανοποίηση των πελατών, καθώς επίσης, καταγράφει υψηλά έσοδα και αύξηση των εργαζομένων, σε μια σημαντικά ανταγωνιστική αγορά.
Επιπλέον, η Foundever έχει αποδείξει ότι βασικό της μέλημα είναι η ικανοποίηση των εργαζομένων, καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ικανοποίηση των πελατών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της λογικής είναι το My Associate Experience (MAX) – μια πρωτοβουλία που επιτρέπει την διοίκηση της εταιρίας να αλληλοεπιδρά με διαφάνεια με όλους τους εργαζομένους σε μια παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα.
Στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας, η Foundever έχει προχωρήσει στην δημιουργία των hubs, τα οποία είναι οι φυσικές τοποθεσίες των γραφείων της εταιρίας, που διακρίνονται για την μοναδική αισθητική εργασιακού χώρου με στόχο την αλληλοεπίδραση και την δημιουργία εργασιακής κοινότητας μεταξύ των υπαλλήλων. Στο hub της Αθήνας, υπάρχουν χώροι όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν καθώς και χώροι επαγγελματικής ανάπτυξης και συσκέψεων που επιτρέπουν στους συναδέλφους να είναι δημιουργικοί, ανταλλάσσοντας ιδέες και μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον.

Για να διαβάσετε την πλήρη αναφορά της Frost & Sullivan, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.