Καλοκαίρι με την Kookooland

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, ο μαγικός κόσμος της KooKooland θα μας κρατήσει συντροφιά και όλο το καλοκαίρι. Απολαύστε ξανά όλα τα επεισόδια στην πλατφόρμα του ERTflix και καθημερινά στην ΕΡΤ2. 
Τα επεισόδια θα μεταδίδονται Δευτέρα με Παρασκευή στις 07.30 και στις 13.30, το Σάββατο στις 08.30 και στις 13.30 και την Κυριακή στις 13.30.
Η KooKooland είναι ένα μέρος μαγικό, φτιαγμένο με φαντασία, δημιουργικό κέφι, πολλή αγάπη και ονειρική αισιοδοξία από γονείς για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας. Μία παραμυθένια λιλιπούτεια πόλη μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος, η Kookooland βρήκε το φιλόξενο σπιτικό που της αξίζει στη δημόσια ελληνική τηλεόραση. Οι χαρακτήρες, οι γεμάτες τραγούδι ιστορίες, οι σχέσεις και οι προβληματισμοί των πέντε βασικών κατοίκων της είναι αναγνωρίσιμα από όλα τα παιδιά πρωτοσχολικής και σχολικής ηλικίας της σύγχρονης εποχής μας γι’ αυτό και μπορούν να αφεθούν να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια στο ψυχοπαιδαγωγικά μελετημένο περιβάλλον της Kookooland που προάγει την ποιοτική διασκέδαση, την άρτια αισθητική, την ελεύθερη έκφραση και την φυσική ανάγκη των παιδιών για συνεχή εξερεύνηση και ανακάλυψη, χωρίς διδακτισμό ή διάθεση προβολής συγκεκριμένων προτύπων.