Νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, η Alessandra Delfini

Όπως ανακοίνωσε η Η L’Oréal Hellas, η κα. Alessandra Delfini αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας.
Η κυρία Delfini έχει μια ξεχωριστή διεθνή καριέρα που μετρά περισσότερα από 23 έτη στη L’Oréal. Κατείχε κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.
Η κα Alessandra Delfini με καταγωγή από την Ιταλία, χάρη στο διεθνές υπόβαθρο και την εμπειρία της στις χώρες που εργάστηκε, ξεχωρίζει για την πολυπολιτισμική της συνείδηση,
καθώς θαυμάζει και σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες αλλά και τη διαφορετικότητα. Το ενδιαφέρον της αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επαγγελματικού της προφίλ.
Στον νέο της ρόλο, η κυρία Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L’Oréal  στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού.
Η νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini, δήλωσε: «H L’Oréal Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα να προάγω την αξίες βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης, με σεβασμό στον πλανήτη και τους ανθρώπους».