Dyson Gen5 Detect: Η πιο ισχυρή και έξυπνη ασύρματη σκούπα

Η Dyson Gen5 Detect είναι η πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα HEPA της Dyson! Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συλλαμβάνει ιούς, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ένας βαθύς και υγιεινός καθαρισμός. Ειδικότερα, η Dyson Gen5 Detect είναι η πρώτη σκούπα της Dyson που συλλαμβάνει ιούς, χάρη στο πιο προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HEPA σε σκούπα stick. Διαθέτει αισθητήρα που καταμετρά το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων, τεχνολογία που ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ απορρόφησης και εξελιγμένη οθόνη LCD που απεικονίζει τι έχει απορροφηθεί και πότε είναι καθαρή η επιφάνεια σε πραγματικό χρόνο.

Αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη!
Η Dyson Gen5 Detect αποκαλύπτει τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης και απορροφά με 280 AW ασυναγώνιστης απορροφητικής ισχύος! Μία δέσμη φωτός τοποθετημένη σε γωνία ακριβείας αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα – για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που χρειάζεται να καθαρίσετε. Χάρη στον έντονο φωτισμό που φτάνει τα 300mm – δεν χάνετε τίποτα. Επιπλέον, η Dyson Gen5 Detect παγιδεύει το 99,9% των μικροσκοπικών σωματιδίων και των ιών μεγέθους έως 0,1 microns.

Ξέρει(ς)… τα πάντα!
Η πιο έξυπνη ασύρματη σκούπα της Dyson παρουσιάζει ένα βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης που σας δείχνει πότε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον καθαρισμό ενός σημείου και πότε να συνεχίσετε τον καθαρισμό σε επόμενο σημείο.

Ευελιξία και απορροφητικότητα
Διαθέτει ενσωματωμένο εξάρτημα για ξεσκόνισμα και γωνίες για την απόλυτη ασύρματη ευελιξία. Μετατρέπεται στο πιο ισχυρό φορητό σκουπάκι χειρός με ένα κλικ. Προσφέρει τον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας της Dyson, με 70 λεπτά ισχυρής απορροφητικότητας. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και διαθέτει επανασχεδιασμένη λαβή για άνετο καθαρισμό σε ολόκληρο το σπίτι.

Πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά

Η Dyson Gen5 Detect διαθέτει:

– Ενσωματωμένο εξάρτημα στον σωλήνα για ξεσκόνισμα και γωνίες που απελευθερώνεται με ένα κλικ.

– LCD Οθόνη: Δείχνει πότε είναι τελείως καθαρό το σημείο για να συνεχίσετε τον καθαρισμό στο επόμενο σημείο. Ενημερώνει για το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της σκόνης που απορροφά.

– Αισθητήρα piezo: Ανιχνεύει τη σκόνη και μετρά 15.000 φορές το δευτερόλεπτο το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της, προσαρμόζοντας αυτόματα την ισχύ απορρόφησης όταν χρειάζεται.

– Digital Motorbar με: α) Τεχνολογία DLS που παρακολουθεί την αντίσταση της κεφαλής καθαρισμού και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ απορρόφησης
β) Τεχνολογία de-tangle που ξεμπερδεύει τις τρίχες και τις οδηγεί στον κάδο χωρίς να μπερδεύονται στη ράβδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.damkalidis.gr