Η Don Julio γιορτάζει τη Dia de los Muertos!

Η Día de los Muertos ή Ημέρα των Νεκρών, είναι μια μεξικάνικη γιορτή της ζωής και της
μνήμης. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Νοεμβρίου, ως μια ευδιάθετη περίσταση, ένας
πολύχρωμος φόρος τιμής στη ζωή και μια εγκάρδια ανάμνηση των αγαπημένων που έφυγαν. Στην ουσία, η Día de los Muertos δεν είναι ένας αποχαιρετισμός, αλλά μια χαρούμενη επανένωση όπου οι ζωντανοί τιμούν τους νεκρούς τους … γιορτάζοντας. Και φυσικά, από μια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη tequila του Μεξικό, με τη μορφή της πιο νόστιμης και δροσερής Don Julio Paloma. Φέτος, η Don Julio tequila προσκάλεσε 30 Don Julio Paloma enthusiasts για να ενσαρκώσουν το πνεύμα του Dia de los Muertos και να μας βάλουν στο κλίμα της ημέρας, γιορτάζοντας μαζί με την Don Julio tequila, την πιο θανάσιμα πολύχρωμη μέρα του χρόνου.

H Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η μοναδική Ελληνίδα σεφ βραβευμένη με δυο αστέρια Μichelin, ετοίμασε το ιδανικό Dia de los Muertos menu που θα αποτελέσει το ιδανικό food pairing για την Don Julio Paloma που θα επιλέξετε για να γιορτάσετε την Dia de los Muertos! Δείτε το video εδώ.
Η style expert Ευσταθία Τζόβα μας έδειξε τους κατάλληλους συνδυασμούς με εντυπωσιακά key pieces για να δημιουργήσουμε μόνοι μας το τέλειο outfit. Δείτε το video εδώ.
Το πνεύμα της Dia de los Muertos  μεταφέρεται από την καρδιά του αποστακτηρίου της Don
Julio, στην Ελλάδα! Η κορύφωση της Dia de los Muertos τη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μας φέρνει στο Chilangos.

Απολαύστε υπεύθυνα