Διαμαντής Μασούτης – Το Νέο Κατάστημα στη Γλυφάδα είναι… GRAND!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική. Με περισσότερα από 2.000τμ στη Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 79, το νέο Grand Masoutis περιμένει το κοινό για να απολαύσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών με ασυναγώνιστες προσφορές και εκπλήξεις.
Το νέο κατάστημα ανήκει στην κατηγορία “Grand” της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στην οποία
υπάγονται μεγάλα καταστήματα που προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος προϊόντων σε αντίθεση με τα super markets της γειτονιάς. Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο κατάστημα, το οποίο είναι το πρώτο στην Αττική, αποτελεί ακόμη μια προσθήκη στο δίκτυο Grand Μασούτης που απαριθμεί ήδη 14 καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το νέο Grand Masoutis διαθέτει 8 ταμεία και 200 θέσεις πάρκινγκ, ενώ απασχολεί 83 άτομα
προσωπικό. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με
ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και
κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε ημέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και τον ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει ιδιαίτερες προτάσεις.
Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.
Σχεδιάστηκε με έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση στο εσωτερικό του καταστήματος και στον εξωτερικό χώρο για Α.Μ.Ε.Α, ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές και βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας και υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.