Η LG και φέτος στηρίζει του άστεγους της Αθήνας

Η LG στέκεται για 8 η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνας.

Στα πλαίσια του street-work πραγματοποιήθηκε δράση, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, και μοιράστηκαν 70 επαναχρησιμοποιούμενοι αδιάβροχοι σάκοι με γάντια, σκούφο, ισοθερμικές κάλτσες, ισοθερμική μπλούζα, περιλαίμιο και κουβέρτα fleece.
Στη δράση συμμετείχαν μέλη από την Διοικητική και Εθελοντική ομάδα της Ithaca, καθώς και 3 άτομα από το δυναμικό της LG.
Η LG είναι μεγάλος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας Ithaca Laundry εδώ και 8 χρόνια,
στηρίζοντας ενεργά από την πρώτη στιγμή, την πρωτοβουλία της ΜΚΟ και παρέχοντας
-μεταξύ άλλων- όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό στο ειδικά διαμορφωμένο βαν, με δύο
πλυντήρια ρούχων και δύο στεγνωτήρια. Με τα προϊόντα LG, τα ρούχα πλένονται και
επιστρέφονται καθαρά και στεγνά στους αστέγους, βοηθώντας τους ειδικά την περίοδο
του χειμώνα με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η LG θέλοντας να ενισχύσει το έργο και την αποστολή της ΜΚΟ για προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, έχει προσφέρει δέκα επιπλέον LG συσκευές στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, τις οποίες διαχειρίζεται η Ithaca Laundry και τα μέλη της ομάδας της. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, αφού μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί πάνω από 9.561 άτομα και έχουν πλυθεί πάνω από 212.659 κιλά ρούχα.