Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο GRAND Μασούτης της Αττικής στη Γλυφάδα

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το πρώτο GRAND Μασούτης της Αττικής στη Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε κ. Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τον κόσμο στη γιορτή εγκαινίων μέσα σε χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς, εκπρόσωποι φορέων και ΜΜΕ, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.
«Grand Μασούτης» είναι το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που βρίσκονται κυρίως περιφερειακά των πόλεων και προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και κωδικούς προϊόντων, ενώ τα super market είναι κυρίως τα καταστήματα πόλης. Λειτουργούν άλλα 14 Grand Μασούτης σε περιοχές της Ελλάδας που αναπτύσσεται η εταιρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε στην Αττική.

Το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής, είναι η νέα πρόταση που προσφέρει την απόλυτα
αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε μέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και τον ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει πολλές προτάσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.