Νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, το 4ο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του ιστορικού καφενείου του Σταυριανού που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου από τις αρχές του 20ου αιώνα. Ανακαινίστηκε με σεβασμό από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διατηρώντας τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θυμίζουν το παρελθόν του.
Μέσα σε χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τον κόσμο στα εγκαίνια. Την τελετή αγιασμού τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, συνεργάτες της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και πλήθος κόσμου.
Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης έκτασης 1250 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, τμήμα έτοιμου φαγητού με επιλεγμένο μενού και αρτοπωλείο με ολόφρεσκες γεύσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου και κάβας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τμήμα απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού.
Απασχολεί 35 άτομα προσωπικό και διαθέτει 5 ταμεία. Ο σχεδιασμός του έγινε με βάση το
ξεχωριστό μοντέλο καταστημάτων της εταιρείας που δίνει έμφαση στα φρέσκα προϊόντα,
δημιουργεί φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση και περιήγηση για
Α.Μ.Ε.Α. και προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία αγορών σε όλους. Στο νέο σούπερ μάρκετ, όπως και σε όλα τα καταστήματα Μασούτης, υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.