80.284 επισκέπτες. Μία καταπληκτική HORECA 2024 χωρίς προηγούμενο!

500 Εκθέτες, 80.284 Επισκέπτες, 100+ speakers και chefs σε μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη καινοτομία, networking, deals, χαρούμενες στιγμές και 140+ ώρες special events. Οι παγκόσμιες τάσεις και η έμπνευση έδωσαν ραντεβού εδώ, σε μία HORECA που έσπασε όλα τα ρεκόρ και έβαλε όλη την Ελλάδα στον ρυθμό της!

Το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στη χώρα μας υποδέχτηκε 80.284 επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και επιβεβαίωσε ότι μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία εκθετών και επισκεπτών. Mάλιστα στη φετινή διοργάνωση το 57% των επισκεπτών ήρθαν από επιχειρήσεις της περιφέρειας ενώ και 500 διεθνείς αγοραστές έβαλαν την έκθεση στην ατζέντα τους. Η τεράστια δυναμική και επίδραση που έχει η έκθεση στους δύο αυτούς καίριους κλάδους της ελληνικής οικονομίας αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη τους επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο.

Νetworking & deals ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες
Η έκθεση αποτέλεσε ένα κομβικό εμπορικό φόρουμ, όπου οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαφές με ιδιοκτήτες και στελέχη μεγάλων και γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων εστίασης και καφεστίασης αλλά και επιτυχημένων εστιατορίων και εταιριών catering και bar catering. Eπίσης, ένα πολύ δυναμικό κοινό από το χονδρεμπόριο αλλά και τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής έδωσαν το «παρών». Επίσης, ανάμεσα στο επισκεπτικό κοινό ήταν και πολλοί νέοι επιχειρηματίες που έχουν στα άμεσα σχέδια τους την δημιουργία μίας επιχείρησης  του κλάδου HoReCa και ήρθαν στην έκθεση για να βρουν όλα όσα χρειάζονται. Η διάθεση για επενδύσεις, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση κυριάρχησε στις συζητήσεις ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες και μεταφράστηκε σε σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες. Δείτε περισσότερα εδώ.