Νέο Κατάστημα Starbucks στο Εμπορικό River West

Τα Starbucks εγκαινίασαν ένα νέο κατάστημα στο River West, φέρνοντας έτσι την εμπειρία Starbucks πιο κοντά και στη Δυτική Αττική. Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου και από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, οι baristas των Starbucks καλωσόρισαν όλους τους επισκέπτες με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, καφέ υψηλής ποιότητας από διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο καθώς επίσης και καινοτόμα ροφήματα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Tο νέο κατάστημα Starbucks, διαστάσεων 145 τ.μ. (εσωτερικό καθιστικό), αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια όσων επισκέπτονται το εμπορικό και επιθυμούν να απολαύσουν ένα υπέροχο ρόφημα, λαχταριστές γλυκές και αλμυρές επιλογές ή επιθυμούν να διαλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ καφέ που θα τους συντροφεύουν καθημερινά. Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την υψηλή αισθητική του, αποτελούν οι φωτιζόμενες τοιχογραφίες με καφεόδεντρα και η επένδυση της Starbucks στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες από ξύλο, μέταλλο και δέρμα που διακοσμούν το εσωτερικό καθιστικό. Οι διακοσμητικές μπεζ υφασμάτινες κουρτίνες, τοποθετημένες στην οροφή του καταστήματος, συνδυάζονται αρμονικά και συμπληρώνουν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Το νέο κατάστημα διαθέτει έναν εξίσου ευχάριστο και άνετο εξωτερικό χώρο 90 τ.μ.

14 Φεβρουαρίου: Opening Party με ένα μοναδικό live radio με τον Music 89.2

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη πως θα την περάσετε, τα Starbucks σας προσκαλούν στο Opening Party του νέου καταστήματος σ’ ένα μοναδικό live radio με την Αστερόπη Χαϊνά και την Ευαγγελία Τσιορλίδα, από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 20:00. Ελάτε παρέα με το δικό σας «ταίρι», απολαύστε λαχταριστά ροφήματα της εποχής και ζήστε την απόλυτη εμπειρία στο νέο κατάστημα.Τα Starbucks γιορτάζουν την αγάπη με τον πιο απολαυστικό τρόπο.