130 χρόνια αναμνήσεις με άρωμα Ούζου Πλωμαρίου!

Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1894 ο Ισίδωρος Αρβανίτης είχε έναν και μοναδικό προορισμό. Την επιτυχία! Πολύ μπροστά για την εποχή του, οραματίστηκε από τη στιγμή που έκλεισε τη «μυστική» του συνταγή στο πρώτο μπουκάλι με την ετικέτα Ούζο Πλωμαρίου, όλα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια. Το απόσταγμά του έγινε το αγαπημένο ούζο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διακρίσεις ήρθαν η μια μετά την άλλη και οι εξελίξεις έφεραν ανάπτυξη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αναβαθμίστηκαν, η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου μεγάλωσε, η φήμη του απογειώθηκε αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ και δεν θα αλλάξει είναι η ποιότητα της μυστικής του συνταγής και η μοναδική του αυθεντική γεύση.
Το αγαπημένο ούζο έκλεισε φέτος 130 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στον χώρο της ποτοποιίας και μας φέρνει στο μυαλό όλες εκείνες τις αναμνήσεις που έχουμε ζήσει παρέα όλα αυτά τα χρόνια.
Φίλοι, δημοσιογράφοι και η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου γιόρτασαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Τρίτη 5 Μαρτίου, απολαμβάνοντας τι άλλο; ‘Eνα δροσερό Ούζο!! Όπως αρμόζει σ’ ένα brand που μιλάει στην καρδιά του καταναλωτή και εξελίσσεται διαρκώς επικοινωνιακά, το συγκεκριμένο κάλεσμα είχε και ένα ιδιαίτερο challenge για τους καλεσμένους.
Ο τοίχος των Πλωμαρίσιων αναμνήσεων, δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 130 χρόνων και στήθηκε στην αίθουσα του event δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να είναι οι πρώτοι που θα «pin-άρουν» τη φωτογραφία τους!! Στόχος της ενέργειας, ο τοίχος να γεμίσει με τις ηλιόλουστες αναμνήσεις των καταναλωτών που όλα αυτά τα χρόνια μοιράζονται στις παρέες τους την απόλαυση του δροσερού Ούζου Πλωμαρίου. Έτσι, λανσαρίστηκε και η ενέργεια που θα ακολουθήσει και θα καλεί τον κόσμο να γεμίσει τον τοίχο και με τις δικές του αναμνήσεις.

https://youtu.be/bOfox88vjIE?si=Mo2IR7l5U3236CVi