«Οι Σκέψεις της Νεφέλης» στα Village Cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα με την υποστήριξη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και του Antenna TV

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, περισσότεροι από 500 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα την ταινία «Οι σκέψεις της Νεφέλης», μία ταινία μικρού μήκους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που στόχο έχει να δώσει φωνή στα συναισθήματα μίας 16χρονης μαθήτριας που βιώνει bullying και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά.

Ο Antenna TV, για ακόμη μια φορά, ένωσε τις δυνάμεις του με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε αυτή την ενέργεια στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες του Οργανισμού σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι το bullying, ένα θέμα που απασχολεί έντονα την ελληνική κοινωνία. Τις προβολές φιλοξένησαν τα Village Cinemas, με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Στόχος της σύμπραξης αυτής τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και ευρύτερα η κοινωνία να ενημερωθεί για τις διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο και να αναδειχθούν οι τρόποι πρόληψης αλλά και αποτελεσματικής αντιμετώπισής του.

Μετά την προβολή, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση των παιδιών με τους εξειδικευμένους
ψυχολόγους του Οργανισμού, για την ταινία, τα συναισθήματα των παιδιών που βιώνουν
εκφοβισμό αλλά και τις προσωπικές τους μαρτυρίες.

Πληροφορίες για την ταινία εδώ:
https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/oi-skepseis-ths-nefelis-mikroy-mikoys-proth-provolh/