Ολοκληρώθηκε το 10ο Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ

Το 10ο επετειακό, εορταστικό και γενέθλιο Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου στην Ελλάδα, φιλοξένησε περίπου δώδεκα χιλιάδες επισκέπτες, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αφιέρωμα στον ποδηλατικό τουρισμό, ποδηλατικές βόλτες, shows, workshops, καλλιτεχνικά δρώμενα, trial show, ένας μοναδικός αγώνας για παιδιά 2.5 έως 5 ετών κι ένα αφιέρωμα στο παιδί πρωταγωνίστησαν στη φετινή διοργάνωση. Μια διοργάνωση που ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί, με την 1η Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό, με παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, κυρίας Έλενας Ράπτη.

Ποδήλατο με την ενέργεια της ΔΕΗ!
Η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, στηρίζει διαχρονικά το ποδήλατο σε όλες τις εκδοχές του, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και το προωθούν ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης. Για ακόμα μία χρονιά έδωσε ενέργεια στηρίζοντας στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου, το Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ.

Athens e-Rides
Με δύο βόλτες την ημέρα, σε κοντινούς προορισμούς, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε βόλτες με e Bikes και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αθήνας με ποδήλατο. Τα Athens e-Rides πραγματοποιήθηκαν και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ και όλες οι βόλτες ξεκινούσαν και τερμάτιζαν στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.