ΕΧΕ SS ’24 COLLECTION: Μια συμφωνία υφών & χρωμάτων

Η EXE ανακοινώνει την άφιξη της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, μια πολύπλευρη και εντυπωσιακή συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ. Η νέα, άκρως girly Collection, αναδεικνύει ένα μωσαϊκό υφών και χρωμάτων, σχεδιασμένο να συμπληρώνει τις διαφορετικές εμπειρίες που φέρνουν οι θερμότερες εποχές.

Με έμφαση στην υψηλή αισθητική, η SS24 Collection ψιθυρίζει ιστορίες του ζεστού καλοκαιριού μέσα από κάθε επιμελώς φιλοτεχνημένο κομμάτι. Στην νέα καμπάνια του
brand, θα ανακαλύψετε μια συλλογή που ενσαρκώνει το διαχρονικό στιλ, παραμένοντας
όμως εντός trends – όπως κάθε σύγχρονη Γυναίκα.

Η πιο πρόσφατη συλλογή της EXE, διαθέτει μεταξύ άλλων, λαμπερά mules και εντυπωσιακά πέδιλα με χρυσές πινελιές τα οποία είναι αρμονικά φιλοτεχνημένα ώστε να αναδεικνύουν οποιοδήποτε outfit. Μία ακόμη φινετσάτη προσθήκη στις επιλογές της σειράς αποτελούν τα crochet slip-ons, καθώς συνδέουν το διαχρονικό χαρακτήρα με τη σύγχρονη μόδα. Τα ιδιαίτερα αυτά παπούτσια είναι ιδανικά για εκείνες τις μέρες που απαιτούν μία εύκολη και γρήγορη μετάβαση για day – to – night looks.
H SS’24 συλλογή αποτελείται από ποικίλες υφές και σχέδια και στις τσάντες, οι οποίες βρίσκονται κυρίως σε γήινες αποχρώσεις που έρχονται σε ισορροπία με τις έντονες γραμμές και τα «δομημένα» και εντυπωσιακά handles.